Windfucker
Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
- Член од
- 30 април 2010
- Мислења
- 8.459
- Поени од реакции
- 15.326
За некои ова е најголемата победа што ќе ја вкусат во својот живот!....
Немој да бидеш мрзлив, тоа грев против самиот себе си! Но... секако:Ok, bla bla Aleister Crowley, bla bla freedom, something voting, goth, sve mi se ispoizmesa u glaa, I don't need to understand it... it's... optional.
Baska, kao so razbrav, ac2012 e glasanje u anglija za A.C. iako e mrtov?
Zaebi, nevermind so prasav, me mrzi da svakjam sve, a i nekjam da te zamaram da mi objasnuvas .
I bid you not turn from your voluptuous ways, from your idleness,from your follies.All that ye do is right... Liber XC
Ne sum mrzliv, samo iam prioriteti, a listato so stvari na koi so go trosam vremeto e dosta golema xD.Немој да бидеш мрзлив, тоа грев против самиот себе си!
За да има победа треба да има противник.
Противникот може да е внатре, како што би рекле упатените муслимани: Вистински џихад кон внатре!За да има победа треба да има противник.
Кој е противникот?
hristijanska mudrost...hm... hristijnite se mudri????Да се разбериме, НЕГОВОТО ПЕКОЛНО ВЕЛИЧЕСТВО, НАШИОТ НЕПРИЈАТЕЛ САТАНАТА!
Малку христијанска мудрост...
Според написот, тој(сатаната, змијата, шејтанот итн) само ја ремети Црквата (не знам зошто е со голема буква) за да стане истата само сенка и да падне сама од себе (абе ајде!) ...
Хм, ако лесно паѓаат свештениците под „сабјата на ѓаолот“, колку ли се заминати обичните верници (да да, постојат и обични верници и друг вид верници самонаречени свештеници)!
Прочитајте...
P.S. „ Сатаната ќе биде многу среќен ако успее да ве заведе откога ќе станете Христијани.“ - Извадок од написот
Не знаев дека ѓаволот може да биде среќен, не знаев дека ако не си христијанин ѓаволот нема да биде среќен.
Значи... ние нехристијаните го отепавме ѓаолот од тага! Добро е!
Зошто мислиш дека баш тоа е правата природа на луѓето???Црквата на Сатаната основана од Антон Шандор ла Веј според мене е прав сатанизам, а другиот спиритуален сатанизам кој сатаната го сфаќа како стварен Бог, тие се повеќе обожаватели на Ѓаволот. Сатанистите не веруваат во ништо над себе.Сатаната е само симбол кој ја претставува правата природа на луѓето.човек на човек е волк, никој не се грижи за тебе, ни луѓето, ни некаков бог или ѓавол, сам си а светот е суров е безмилосен.Затоа според нив кардинален грев е да бидеш глуп и наивен.На еден форум прочитав дека ја има Сатанската Библија на македонски јазик, но и да ја има на хрватски би сакал да ја имам, иако ја имам на англиски.
Ти па што глумиш некое лудило?Зошто мислиш дека баш тоа е правата природа на луѓето???
takva e homo homini lupus est!Зошто мислиш дека баш тоа е правата природа на луѓето???
Не туку уште имам верба во човекот/штвото,за разлика од многу.Ти па што глумиш некое лудило?
Компир гледаш месо вадиш......нешто проблем со видот или.....?
Ја беее... навистина?Сето ова (барем мене) ми изгледа како збир на џаболебари. И во право сте, економската состојба во државата и онака не е сјајна, а вие само правите трошок на државата, заради вас се плаќа данок, зафаќате место на факултетите, зафаќате работни места, дајте барем ние (што веруваме) да си поживееме подобро.