Сам свој мајстор реално шоу на Канал 5

M

MIL

Гостин
Go gledam show-to i dojdov do zaklucok deka Mima e najokay lik od site , ednostavno ne se zamara so nisto i ne e iskarana so nikogo ....
Slagan e nesto prepotentno sto so svoite postojano isti zborovi JAS SUM ISKREN JAS KAZUVAM SE U FACA JAS NEZNAM STOO... go tupi postojano i ja pokazuva negovata glupavost.

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Ама што журка направија овие вечерва хит. Неџо е најјак!! :eek:jea::pijan::party3:

:music5:

Член од
23 август 2010
Мислења
163
Поени од реакции
55
Неџо како ги одбегнува жените и си стои пристоен, неверојатна почит кон неговото семејство и луѓето кои го познаваат.
Најдобар е таму, сепак "торбеш" е, па тие се најдобрите луѓе :)
Ама најјак беше Неџо кога кажуваше дека купил спална за невестата :pos2:
Нормално уште ја нема, ама за кога ќе дојде редот :pos2:

P

PewDiePie

Гостин
Мене ме нервира дебилон од Кавадарци тој црниот :tapp: Тешко.тешко сељачиште.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.636
Поени од реакции
8.065
Мене ме нервира дебилон од Кавадарци тој црниот :tapp: Тешко.тешко сељачиште.

тој па само си ја мести косата кога ќе свртам Канал 5 него го гледам и ме нервира на дијалект што збори Кавадаречки затоа и не го гледам многу многу шоуво

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Пуштете Канал 5...во живо оди...девојките имаа задача да играат стриптиз...и настана општ хаос почнаа да се дерат против големиот брат....и Џорџ застана на нивна страна...почнаа еден по еден да ги викаат горе....

п.с Можно е да се распадне шоуво до утре така да гледајте оти ова можеби е последна емисија :vozbud:

T

Tetro

Гостин
п.с Можно е да се распадне шоуво до утре така да гледајте оти ова можеби е последна емисија :vozbud:
:nenene: Не може да се распадне поради причина што носи добар профит, а ова како да не знаеш дека оди се по сценарио? :wink:

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Сега почнува преглед, изгледа прекинале пренос во живо. :(
А инаку зошто да се распадне, самоволно сакаат станарите? Shit, како ќе живеам без сеирите што паѓаат после полноќ? :) :pos:

:nenene: Не може да се распадне поради причина што носи добар профит, а ова како да не знаеш дека оди се по сценарио? :wink:
Колку што знам, шоуво има мизерна гледаност. Дури го тргнаа и од прајм-тајм термин.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Уште еден пропаднат проект на Иван С Мирчевски, а уште го чуваат како директор во К5. Им ја доуништи програмата, човече колку си очаен. Колку пари дава Стојменов и пак се нула

Македонец

Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Добро е шоуто си ја оствари целта...нив реално шоу не им требаше за да се восхитуваме на културно достигнување на учесниците...туку напротив за гледачите да си уживаат во сеирот после 00:00....значи од маркетиншка гледна точка целта е остварена(значи имаат зголемена гледаност во тој период)...е сега треба само да се остварат и финансиските очекувања...бидејќи многу е тешко од македонецот да извлечеш пари за гласање :tv:

п.с По втор пат го пуштија прегледот на денот...изглеа стварно сфатиле дека ќе им се себе шоуто:uvo:

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Прво пуштија преглед од 29.10.2010, па после тоа од 28.10.2010. :pos:
Ако продолжат вака цела ноќ, сите прегледи ќе ги исподадат.

Македонец

Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Дај те бе луѓе нека живне темава...ајде барем сеа може да си правиме теории и филмови од типот дека Џорџ утре ќе го избркаат...дека Слаѓан ќе изеде 2 жолти...па можда и него ќе го шутнат....ај да видам вие како размислувате

п.с И шоуто не е за потценување,оние кои ги интересира како изгледаат 12-13 Македонци во една куќа слободно може да ужива во анализа на нивните карактери и нивните постапки...барем јас од нив ги согледувам грешките во комуникацијата со различни карактери и функцијата на авторитет во таква средина!

В

Вори

Гостин
Некад ко ми е досадно,гледам по некоја минута.
А,што било работава со стриптизот?

P

PewDiePie

Гостин
Нека го избацат тој Џорџ бе да му ебам фацата селска,се дере ко.....па сељак што и е. :tapp:

Многу гадно истрипаа станарите вчера,не се соблакам мама ќе ме гледа тато ќе ме гледа бу хууу ебате дебилните па што пенис сте се пријавиле во реално шоу? Да ве гледаат луѓето по цел ден како јадете,и галите мачки? Дебилни створења,денеска очекувам да фрчат казни и избацувања,вакво нешто да се десеше во велики брат? Да се дерат така,да пцујат да колнат? ХА истата вечер ќе беа избацени!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom