Само каква/каков е во сексот ве интересира или..?

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Сте запознале девојка која ви се допаѓа, имате можност да излезете сами, ве привлекува физички, но дали би се заинтересирале да дознаете нешто повеќе за нејзе? Да дознаете каков карактер има, што сака, што не сака, или цело време ќе се правите дека слушате што зборува, а во главата си давате претпоставки каква би била во кревет?
Од што зависи да се заинтересирате малку повеќе за девојката?

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Од што зависи да се заинтересирате малку повеќе за девојката?
Од тоа да им треба месец дена да трчаат по неа за да им прозбори воопшто таа:baeh: :wink:

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
divine напиша:
Од тоа да им треба месец дена да трчаат по неа за да им прозбори воопшто таа:baeh: :wink:
Ууууу злобна забелешка! Право насред срце..т.е. его!!

Стално сум се трудел да ја запознаам подобро, ама и сексот е многу битен. Некако срце не ми дава да легнам со некоја празноглава.

Член од
30 април 2005
Мислења
361
Поени од реакции
21
spooky напиша:
Ууууу злобна забелешка! Право насред срце..т.е. его!!

Стално сум се трудел да ја запознаам подобро, ама и сексот е многу битен. Некако срце не ми дава да легнам со некоја празноглава.
А бе, ајде....не ти е толку до главата кога „легнуваш“ со неа. Полна, празна - легната глава е легната глава! :)))

И, зошто темава е само за мажите? Има многу девојки и жени денес кои истотака размислуваат само за сексот. Без многу муабет.

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Ете го сменав насловот.

Добро си кажа Венера! Мислам дека повеќето жени се мислат што има тој во главата, а кај мажите повеќе работи крвта во половиот орган отколку во главата на рамења.

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
venera001 напиша:
А бе, ајде....не ти е толку до главата кога „легнуваш“ со неа. Полна, празна - легната глава е легната глава! :)))
Венерче бе, па белки треба да напраам муабет некој после ебачината, да се прашаме за здравје ако ништо друго! Нема ваљда право дома да ја испратам! Додуша кај мене работата малку е обратна, прво треба да ме бендиса за да посакам да ја легнам, а во тоа спаѓа - освен ставата - и главата.

Имаше една тема и порано за паметни женски. И таму изјавив дека паметни жени ми се фетиш. Ретки се, јеби га! :pos::pos::pos:

Член од
30 април 2005
Мислења
361
Поени од реакции
21
FortunE напиша:
Мислам дека повеќето жени се мислат што има тој во главата, а кај мажите повеќе работи крвта во половиот орган отколку во главата на рамења.
Имаше еден афоризам за ова
- Бог им дал на мажите две глави, но не и доволно крв за да можат и двете да фукционираат истовремено.
Тука жените се повластени - си имаат една глава и колку-толку има стига за во секоја пригода. ;) :)))))))

Офчар

The Bite of The Mamba [81]
Член од
24 април 2005
Мислења
3.717
Поени од реакции
57
Ако ми се свиѓа не се интересирам.. и` праам клизачи кога не очекува.

NikolaP

Команданат Флик
Член од
30 октомври 2005
Мислења
1.095
Поени од реакции
16
Не, ма.
Ме интересира и какво кафе прави после...
Какви цигари купува(да се изгребам после јебот), какви шненокли знае да замути...

Али ако веќе пишувам озбилно... Хм... Зависи од цурата.
Ако е етпен онака, не авион, него спејс шатл, не и треба многу памет да ме легне.
За карактер, патолошки се интересирам, али ако цурата е ептен јака ебачица, нормално дека ќе и прогледам кроз мозочните ќелии. Е сега за подолга врска, нормално дека барам карактер.
Не сал че се онадеме. Треба и нешто да се лафи.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
venera001 напиша:
Имаше еден афоризам за ова
- Бог им дал на мажите две глави, но не и доволно крв за да можат и двете да фукционираат истовремено.
Тука жените се повластени - си имаат една глава и колку-толку има стига за во секоја пригода. ;) :)))))))
На жените им дал доволно крв, ама и дупка се да им истече за да не функционира ништо.
Чинам така анегдотата завршуваше, нели?!!

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
FortunE напиша:
кај мажите повеќе работи крвта во половиот орган отколку во главата на рамења.

ова глобализирање ме нервира нај више кај жените..........:lud:

OBDN

Ходајучи Вујаклија
Член од
25 јули 2005
Мислења
1.456
Поени од реакции
32
LouWeed напиша:
ова глобализирање ме нервира нај више кај жените..........:lud:
Далеку е тоа од глобализирање - то ти е само украдена идеја за генерализација. :wink:
Него на темата, ич не ме интересира што има во глава,каректер? Абе ај....
најдобра варијанта е уста да не отвори, ако отвори одма му ја затварам, го носам дома, фрлам, искористувам и ај низ врата. Што ќе ми е памет, нормално дека е само секс у прашање.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
OBDN напиша:
Далеку е тоа од глобализирање - то ти е само украдена идеја за генерализација. :wink:
Него на темата, ич не ме интересира што има во глава,каректер? Абе ај....
најдобра варијанта е уста да не отвори, ако отвори одма му ја затварам, го носам дома, фрлам, искористувам и ај низ врата. Што ќе ми е памет, нормално дека е само секс у прашање.

ако не се зафркаваш, ова е убав пример за тоа како не треба женско да размислува или делува. Ако е вистинско размислување, ги жалам сите твои идни машки партнери.

OBDN

Ходајучи Вујаклија
Член од
25 јули 2005
Мислења
1.456
Поени од реакции
32
spooky напиша:
... и така мрморецот ја виткаше чоколадата....
Шта зна сељо шта је чоколада рекле Србиве. Николче guess what нема да се машки од твој калибар, а таквите нема потреба да ги жалиш верувај!
А дали јас се зезам или не, знаат само еден мал број привилигирани, sorry all tickets are out of your price range. :icon_cool

Член од
2 јуни 2006
Мислења
238
Поени од реакции
6
Ako samo mi se ebelo izbegavam da zboram bidejki znam deka nema da ebam na brzina, ako mi e do vrska sum zborel svasta i koa ke vidam deka nema plodna pocva za razgovor ostanalo samo na sex, a za zrela ljubov treba zapoznavanje minimum mesec dena pred sexot.

Kajgana Shop

На врв Bottom