Салеп на скопска горештина!

Статус
Затворена за нови мислења.
F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
е..еве и јас еден предлог плус
чим одиме накај чаршија, да одиме негде кај што има и наргиле, 2 години ги терам сите околу мене да идеме и никој нејќе да дое со мене.
само незнам каде има у чаршија знам у чаир има..

Quark

brr,brr...zbrc
Член од
12 март 2008
Мислења
3.489
Поени од реакции
156
чим одиме накај чаршија, да одиме негде кај што има и наргиле, 2 години ги терам сите околу мене да идеме и никој нејќе да дое со мене.
Nema nargile nigde kolku sto znam, osven ako ne stavile pak u onoj orientalniot kafic, harem po staro se vikase, sega ne znam. A tamu i salep bi trebalo da imaat.

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
да да харем само незнам точно кај е..после битпазар негде ли, накај моша средното ли..незнам..ама сакам..ахххх

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Првичната идеја е Салеп, тие две места се како предлог. Договорот ќе падне откако ќе се интересирам каде има слободно место, каде може да се резервира асална маса, и каде има бољи цимет (салеп не е салеп без цимет).
За договарање каде како, најбоље би било Стоковната Куќа Мост или Спридер, како ви одговара. За наргиле не знам, мислам нема веќе, једино од подрум да го вадам, ама немам такво..а и во кафич нема да ни дозволат да го мкнеме.

Nema nargile nigde kolku sto znam, osven ako ne stavile pak u onoj orientalniot kafic, harem po staro se vikase, sega ne znam. A tamu i salep bi trebalo da imaat.
Харем е затворен од пред 3-4 години најмалце колку што знам.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Дали некој спомна салеп?:vozbud::vozbud:

Само, и јас сум како Крејзи ин Лав :)

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Ок, да се поправам. Харем е затворен, но местото работи со ново име, нови газди, ќе се распрашам шо како. Останува Петок, 18:00. Местоположбата Стара Чаршија во секој случај. Дали Охрид, дали Ригара, дали Харем старото, мање више не менува ништо.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
А бе Кварк,јас имам проблем со ориентација.
Во твојот пост блеев 5 минути,како теле во шарена врата.:)

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
Јас сум за пред спридер, до таму ваљда знаеме сите, ако не ќе се собереме негде у град па ќе идеме натаму..
ако не ми искрсне нешто(ги испраќам моите на пат у сабота сабајле) би дошла радо

Quark

brr,brr...zbrc
Член од
12 март 2008
Мислења
3.489
Поени од реакции
156
да да харем само незнам точно кај е..после битпазар негде ли, накај моша средното ли..незнам..ама сакам..ахххх
Ihaaaaaaaaaaaaaaaaa, bez navreda ama toa e kako da se dvoumis pomegu vlae i karpos I. :):):) kaj hotelot Arka e.... inace mi kazaa deka go preuredile vo skoro vreme, pa bi bilo ubavo i tamu da se ide, sekako ako se slozat i drugite i inicijatorot rymz. Ama aj da ne go tupam poveke.... :)

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Утре идам во Султан (така се вика Харем сега) па ќе видам ако има салеп. Наргиле сигурно знам дека имаат. :)

Подетални информации, по мсн, или пп.

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Зашто не сум изненадена? :icon_lol:

Ако е со чекање и слично, бројте ме. Пошто вака поим си неам нит каде нит како. :icon_lol:

Quark

brr,brr...zbrc
Член од
12 март 2008
Мислења
3.489
Поени од реакции
156
Znaci nisto, ne me biva. :)
Najdobri mesta za cekanje bi bile ili sprider, ili pred stokovnata Ilinden ( kaj spomenikot na skenderbeg ), ili negde pred mavrovka.....

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
И јас доаѓам... Ако некој ме однесе до таму:)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Znaci nisto, ne me biva. :)
Najdobri mesta za cekanje bi bile ili sprider, ili pred stokovnata Ilinden ( kaj spomenikot na skenderbeg ), ili negde pred mavrovka.....
Не е до тебе,до мене е:pos:

Инаку да и јас мислам тие што не знаеме каде е тоа,да се чекаме пред споменикот на Скендебег.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom