- Член од
- 5 мај 2005
- Мислења
- 4.454
- Поени од реакции
- 178
Nema nargile nigde kolku sto znam, osven ako ne stavile pak u onoj orientalniot kafic, harem po staro se vikase, sega ne znam. A tamu i salep bi trebalo da imaat.е..еве и јас еден предлог плус
чим одиме накај чаршија, да одиме негде кај што има и наргиле, 2 години ги терам сите околу мене да идеме и никој нејќе да дое со мене.
само незнам каде има у чаршија знам у чаир има..
Првичната идеја е Салеп, тие две места се како предлог. Договорот ќе падне откако ќе се интересирам каде има слободно место, каде може да се резервира асална маса, и каде има бољи цимет (салеп не е салеп без цимет).е..еве и јас еден предлог плус
чим одиме накај чаршија, да одиме негде кај што има и наргиле, 2 години ги терам сите околу мене да идеме и никој нејќе да дое со мене.
само незнам каде има у чаршија знам у чаир има..
Харем е затворен од пред 3-4 години најмалце колку што знам.Nema nargile nigde kolku sto znam, osven ako ne stavile pak u onoj orientalniot kafic, harem po staro se vikase, sega ne znam. A tamu i salep bi trebalo da imaat.
Ihaaaaaaaaaaaaaaaaa, bez navreda ama toa e kako da se dvoumis pomegu vlae i karpos I. kaj hotelot Arka e.... inace mi kazaa deka go preuredile vo skoro vreme, pa bi bilo ubavo i tamu da se ide, sekako ako se slozat i drugite i inicijatorot rymz. Ama aj da ne go tupam poveke....да да харем само незнам точно кај е..после битпазар негде ли, накај моша средното ли..незнам..ама сакам..ахххх
Зашто не сум изненадена?А бе Кварк,јас имам проблем со ориентација.
Во твојот пост блеев 5 минути,како теле во шарена врата.
Znaci nisto, ne me biva.А бе Кварк,јас имам проблем со ориентација.
Во твојот пост блеев 5 минути,како теле во шарена врата.
Не е до тебе,до мене еZnaci nisto, ne me biva.
Najdobri mesta za cekanje bi bile ili sprider, ili pred stokovnata Ilinden ( kaj spomenikot na skenderbeg ), ili negde pred mavrovka.....