Сакате ли да дојде Џастин Бибер во Македонија?

Дали сакате да дојде Џастин Бибер во Македонија?

• Не

Гласови: 13 11,6%
  • НЕ!!!

Гласови: 14 12,5%
  • Кој к*р е Џастин Бибер?!

Гласови: 43 38,4%
  • НИКАКО!

Гласови: 12 10,7%
  • Јас имам над 12 години, значи НЕ!

Гласови: 27 24,1%
  • НЕ! (и образложи зашто НЕ!)

Гласови: 3 2,7%

• Вкупно гласачи
    112
Член од
27 април 2011
Мислења
2.308
Поени од реакции
3.064
Стварно не разбирам што се замарате со овој* , ако сака нека доаѓа ако неќе нека не доаѓа ... ако не ти се свиѓа не замарај за него*...заради такви како вас вакви педерчиња* стануваат познати...на овој* типувам дека музиката му е тешко срање али пошто сите се замараат со него* праи пари како луд и ќе продужуе да праи срање музика.

1*оваа
2*неа
3*лезбејки
4*оваа
5*неа

Член од
12 април 2010
Мислења
10.058
Поени од реакции
15.027
Ако има валидни документи за престој нека дојде, ако не ќе го пратиме во тајните американски затвори на ЦИА во Авганистан....
а да...нашиве 'пеачи' не сакаат конкуренција

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Сакам да дојдат: Sting, Bruce Springsteen, AC/DC, Bon Jovi, David Gilmour и Roger Waters, Pearl Jam.

А ова лигавово ако дојде ќе го најават како странска инвестиција и Хорхе орден некој ќе му даде.

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Нека дојде, ќе го закопаме на гробиштата во бутел

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Нека дојди од мајка му пичката :icon_lol:, нема опција за гласање.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Џастин Бибер... пред некое време мислев дека е некој бугарин пејач. А после дознав дека е дете. Го знам како изгледа и му го знам името, бидејќи Џастин Бибер е насекаде околу нас. Што и да отвориш на јутуб има коментари во кој се споменува Џастин, отвориш стрип и тамо за Џастин, отвараш форум и тамо за Џастин, коментари, коментари, сите го мразат, сите го пцујат нешто Џастина. Демек ако го мразите многу он ке осети и тоа ке му влијае на животот и по брзо време ке умре. Не.
Мене ми исти курац а Џастин дошја во скопље а Аца Лукас (на Џорџ Лукас брат) или Драгана Мирковиќ, Тони Зен, Слаткаристика, Некоја надарена Блгарка или Каролина Гочева.
Што има да го мразам, никаков бизнис немам со него, нити ми позајмил пари, нити сум му дужен пари па да ме гњави на телефон.

S

Sheldon Cooper

Гостин
нека дојде бе, ќе се отвори бизнис „удри му бокс на ЈВ“ и ќе наплаќаат по 10 евра од удар :) ударот 10 евра но филингот што ќе му мавнеш бокс на тоа суштество - priceless!

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Дали сакате да дојде Џастин Бибер во Македонија?​
  1. Не
  2. НЕ!!!
  3. Кој к*р е Џастин Бибер?!
  4. НИКАКО!
  5. Јас имам над 12 години, значи НЕ!
  6. НЕ! (и образложи зашто НЕ!):pos::pos::pos:

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
А како уствари овој дечко стана познат. Што толку добар вокал е па на светско ниво да биде познат, или златна медиумска машинерија си го прави своето?
Кога ке видиме Тоше беше вокал невиден а имаше балканска популарност, а овој дечко што пее некако просечно, детски, а има светска слава.
Исто така ги гледав странските аудиции и имаа премногу добри деца што пеат 100 пати подобро од овој а пак не се така славни.
Каде лежи зајчето?

Пратеник

Ала Мадрид
Член од
28 ноември 2011
Мислења
995
Поени од реакции
617
Ако е педер нека не иди.Ако не е пак нека не иди

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.927
Поени од реакции
12.499
Ако е педер нека не иди.Ако не е пак нека не иди
Изгледа лезбејка е. Абе не ми е за друго туку девојчињава наши слатки лезбејки ќе ги напрај да се мочам во него...

Пратеник

Ала Мадрид
Член од
28 ноември 2011
Мислења
995
Поени од реакции
617
Изгледа лезбејка е. Абе не ми е за друго туку девојчињава наши слатки лезбејки ќе ги напрај да се мочам во него...
ХХАХАААА ни ги запусти чупината.Додуша јас колку шо знам само грдите го сакаат.Немај гајле :pos::vozbud::ROFLMAO:
--- надополнето: 25 март 2012 во 20:26 ---
А зш нема опција ДА ?
зш немет ренде :ROFLMAO::ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom