Сакам да знам!

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.731
Поени од реакции
13.478
Па добро имаш право ама пред да навлеземе длабоко во врска, тој стварно изгледаше многу заљубен и постојано инсистираше да се гледаме..после 3-4 наши средби почнавме официјално да бидеме во врска
Не е работата кога сте стапнале официјално, работата е што некаде на почеток се случило ова, а сега, кога сте длабоко навлезени во врската, тебе ти изгледа како тој вчера да изневерил. Ако немаш доверба, ако и покрај целово поминато време со него си го поставуваш ова прашање, подобро стави крај на врската и не се мачете.

Член од
6 септември 2016
Мислења
11
Поени од реакции
4
Не е работата кога сте стапнале официјално, работата е што некаде на почеток се случило ова, а сега, кога сте длабоко навлезени во врската, тебе ти изгледа како тој вчера да изневерил. Ако немаш доверба, ако и покрај целово поминато време со него си го поставуваш ова прашање, подобро стави крај на врската и не се мачете.[/quote
А јас како треба да го окарактеризирам него како личност? После некое време поминато со него, слушнав дека порано бил со повеќе женски во исто време и изневерувал. И како да знам дали пак нема да го направи тоа. Повеќе е тип што сака да биде со повозрасни од него, нагласувајки го тоа само како дружење и разговори за музика, серии и филмови, а после секое такво ново пријателство, сака да ја легне.
[DOUBLEPOST=1473262845][/DOUBLEPOST]
Не е работата кога сте стапнале официјално, работата е што некаде на почеток се случило ова, а сега, кога сте длабоко навлезени во врската, тебе ти изгледа како тој вчера да изневерил. Ако немаш доверба, ако и покрај целово поминато време со него си го поставуваш ова прашање, подобро стави крај на врската и не се мачете.[/quote
А јас како треба да го окарактеризирам него како личност? После некое време поминато со него, слушнав дека порано бил со повеќе женски во исто време и изневерувал. И како да знам дали пак нема да го направи тоа. Повеќе е тип што сака да биде со повозрасни од него, нагласувајки го тоа само како дружење и разговори за музика, серии и филмови, а после секое такво ново пријателство, сака да ја легне.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.731
Поени од реакции
13.478
[DOUBLEPOST=1473262845][/DOUBLEPOST]
Луѓето секогаш зборат, муабети секогаш се шират. До тебе е дали ги прифаќаш со резерва или пак се впушташ целосно во нив.
Или пак во врската.

Ќе повторам, ако имаш основни сомнежи во врската, и најверен да е тој, и луѓето да зборат дека е маж за пример нема или многу многу тешко ќе се смени твоето гледиште. Зошто да се мачиш тогаш себе си? Зошто и него? Или пак сакаш да бидеш 100% сигурна дека те вара? А што ако испадне дека тоа е само празен муабет? Знаеш колку би било грдо за него?

Член од
6 септември 2016
Мислења
11
Поени од реакции
4
Луѓето секогаш зборат, муабети секогаш се шират. До тебе е дали ги прифаќаш со резерва или пак се впушташ целосно во нив.
Или пак во врската.

Ќе повторам, ако имаш основни сомнежи во врската, и најверен да е тој, и луѓето да зборат дека е маж за пример нема или многу многу тешко ќе се смени твоето гледиште. Зошто да се мачиш тогаш себе си? Зошто и него? Или пак сакаш да бидеш 100% сигурна дека те вара? А што ако испадне дека тоа е само празен муабет? Знаеш колку би било грдо за него?
Љубомората многу владее во нашата врска, посебно кај мене. На крај, сите проблеми ги надминуваме со искажување љубов и страст. Тоа е она што ја одржува нашата врска. Фала ти за советите :)

Член од
20 февруари 2016
Мислења
4
Поени од реакции
1
Iako ovaa tema ne e mozebi za tuka mi se vide ubav naslovot za slednovo sto ke go pisam
Imam 31 god I sum posvoena toa go doznav mnogu mala koga bev mala najdov kartonce na koe stoese pecat od klinicki centar ohrid so tezina santimetri ona koe go davaat na rodilki Ime nemase majka mi me vide mi go zema I veke nikogas ne go vidov so toj fakt ziveev cel zivot moram da kazam deka bev najsakano I najcuvano dete no odkako stanav majka pred 10 god taa zelba mi e se pojaka,sakam da go pronajdam moeto vistinsko poteklo sto poradi sin mi sto poradi mene samata. E sega nema institucija kade sto ne se obrativ niz socijalno no odgovorot bese sekogas nema sansi drzavna tajna e toa.Probuvav I vo bolnicata vo ohrid no bezuspesno normalno koga nemas vrski nemas nisto.E sega prasanjevo mi e Sakam da prasam dali postoi mozebi nekoj covek od vas tuka ke se najde so tie pusti vrski vo arhiva ili neznam vo bolnicata vo ohrid i da mi pomogne.Znam deka zvuci malku glupo no covek vo maka se ke proba.....

S

Samurai_Sk

Гостин
Сакам да знам како можам да пратам подарок за Русија, Москва колку треба да платам пошта, мислам има ли некој искуство во врска со ова, да насочи што се треба да направам

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.876
Поени од реакции
1.633
Сакам да знам како можам да пратам подарок за Русија, Москва колку треба да платам пошта, мислам има ли некој искуство во врска со ова, да насочи што се треба да направам
Цената зависи од тежината на пратката. Се праќа преку пошта обично барај си бројче да не ја изгубат ова она :)

devilko

♆ wicked one ♆
Член од
28 август 2014
Мислења
1.908
Поени од реакции
6.210
Знае ли некој каде има во Скопје да се купи книги на англиски јазик? Поточно ми треба Murder in the orient express

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.390
Поени од реакции
3.418
Знае ли некој каде има во Скопје да се купи книги на англиски јазик? Поточно ми треба Murder in the orient express
Прашај покрај кеј мислам таму би требало да ја има пошто имаат доста англиски книги. И да ја има во книжари на англиски сигурно е поскапо :)

Sent from my SM-J200H using Tapatalk

Phoenixx

The Last Pharaoh
Член од
9 ноември 2015
Мислења
788
Поени од реакции
956
Член од
6 септември 2016
Мислења
11
Поени од реакции
4
Имам македонски и бугарски пасош. Утре ќе одам во Бугарија и сакам да знам дали може македонскиот да го покажам на двете граници или пожелно е на бугарската да го дадам бугарскиот? Мислам секако дека може со македонскиот ама ме интересира дали на границата постои некој систем преку кој гледат кој колку и какви државјанства има. :)

Член од
13 септември 2016
Мислења
3
Поени од реакции
0
Сакам да знам каде можам да најдам мартинки во Прилеп Битола или Скопје?

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.876
Поени од реакции
1.633
Сакам да знам каде можам да најдам мартинки во Прилеп Битола или Скопје?
Во Битола имаш во неколку продавнички лоцирани на Широк сокак или во трговскиот Јавор , во Скопје на Бит пазар имаш сигрно во Јам Јам , Конард и слични.[DOUBLEPOST=1473804629][/DOUBLEPOST]Каде е снимено видеово https://vimeo.com/171461851 која планина е ова ?

Последно уредено:
Член од
13 септември 2016
Мислења
3
Поени од реакции
0
Во Битола имаш во неколку продавнички лоцирани на Широк сокак или во трговскиот Јавор , во Скопје на Бит пазар имаш сигрно во Јам Јам , Конард и слични.[DOUBLEPOST=1473804629][/DOUBLEPOST]Каде е снимено видеово https://vimeo.com/171461851 која планина е ова ?
Да не знајш случајно колку пари се од прилика ? Или пак ако има вебсајт овие страни да ми дајш линк.. Фала многу.

Kajgana Shop

На врв Bottom