Здраво
Јас се запишав во Корчагин, но сега сум за втора год., имам информација дека следниве професори ќе ми предаваат, па би сакала да прашам за мислење:
Англиски- Елеонора
Географија- Весна
Математика- Јасмина
Македонски-
Екатерина (6-ка и 7-ца), Роска (1-5-ка) и незнам која е на осмицата
Биологија- Елизабета
Историја- Дарко
Физичко- Роберт
Музичко- Виктор
Ликовно- Сашо
Француски- Татјана (Тања)
Хемија- Наташа
Физика- Анкица
И ако знаете кои се професори сега на прва год, што ќе предаваат и по некој збор за нив, ми треба за една другарка
)
Англиски-ѕвер професорка, строга, знае да цени и попушта кога треба. Освен тоа интересни и се часовите.
Географија-Многу и се досадни часовите иако знае да има некој добар, дремат сите дури и на испрашување. Општо добро предава инаку.
Математика -Дојде ко замена за ничотаС, ептен е тапа на час сега. Инаку лесно оценува, убаво ќе си поминеш.
Македонски-Екатерина ретко кога предава асално, лежерно ќе си тераш кај неа на час. Роска е нешто ко пекол, 30-ина есеи годишно дава. Треба ептен да го сакаш предметот.
Биологија-Елизабета ќе ја засакаш одма, дури и да го мразиш предметот. Многу добро предава, презентации на проектор, нешто уникатно е тоа.
Историја- Кога предава е интересно, се внесува целосно и го прави интересно, нешто налик на приказна. Инаку вака си збори, понекогаш ќе ве испрашува по цел месец и тоа...
Физичко-Строг. Толку.
Музичко-Ептен ослободен професор, се шали, трола некогаш и тоа. Ретко испрашува и само петки става иако знае да е строг.
Ликовно- Исус само цртежи бара и да му бидеш донекаде мирен на час. Генерално може да збориш, ништо не ти прави.
Француски-Така така, зависи како ќе се погоди.
Хемија-Мирна професорка, учи си и ништо не ти прави.
Физика-Малце чудно предава, тешко за џваќање е. Ако не слушаш на час внимателно си го е*ал ежот на тест.
Кои се професориве човече
Како се презива оваа Јасмина по математика и колку години има отприлика?
Дојде Јасмина како замена за Ничота (на породилно отиде), пишав погоре малце подетално. Инаку млада е, има некои муабети ама не навлегувам.
Здраво,јас се запишав во Корчагин оваа година,меѓутоа ме ставија во класот I-2,а јас сакам да се префрлам во I-1,дали би правеле проблеми за да се префрлам,зошто сите 4 Германски класови имаат по 33 деца?
И дали мора да биде со размена со друг ученик? :3
Еден другар отиде од кецот во четворката, би требало да има место.
Знае ли некој во колку часот треба да се дојде во понеделник?
Последно што ми кажаа 7:30 (прва и втора година), не би требало да има измени.