4та година сите си отидоа сите после 2ри час. Немаше никакви проблеми. Е сега и овие од 3та година сакале да си идат и таков обид имало после 4ти час. Некој почнал да се курчи од нив и нормално, не ги пуштиле. Како и да е, после биле пуштени.Stvarno vi gi zatvorile vratite denta protestite koga bea ?
канцер гимназија ако бидам искрен.Најдобрата гимназија РЈК, супер професори, се е супер
Зш?канцер гимназија ако бидам искрен.
У Корчагин имаш два класа применета физика и седум класа информатика. Применета физика ти е оноа со лабораторија и експерименти, такви работи, а информатика ти е оноа што е све со компјутери. Ако си за компјутери, тогаш не на физика, него на информатика.Следнава учебн година ке бидам 1 година во средно школо, па, ќе може ли да ми ги кажете смеровите во училиштево, се интересирам за информатика, или програмирање, па да ми предложите нешто... однапред, благодарм
Па учи сам дома некои јазици, ти мислиш којзнае што ќе научиш у корчагин или било кое школо за тоа. Оние на факс финки искачаат неписмени за таа раб а не пак средно. Ја демек учев средно специјално за тоа, не у корчагин и освен како да пишеме hello world у ебан паскал од пред 1000 години ништо друго не не научија.Следнава учебн година ке бидам 1 година во средно школо, па, ќе може ли да ми ги кажете смеровите во училиштево, се интересирам за информатика, или програмирање, па да ми предложите нешто... однапред, благодарм
Смер се бира во трета година ако не се лажам. Би ти препорачал да одбереш ПМА и изборен во втора да земеш Информатика. ПМА се учи математика и информатика повеќе и ќе ти олесни многу за на факултет(ако планираш да одиш на ФИНКИ/ФЕИТ барем).Следнава учебн година ке бидам 1 година во средно школо, па, ќе може ли да ми ги кажете смеровите во училиштево, се интересирам за информатика, или програмирање, па да ми предложите нешто... однапред, благодарм
Знам на што мислишСмер се бира во трета година ако не се лажам. Би ти препорачал да одбереш ПМА и изборен во втора да земеш Информатика. ПМА се учи математика и информатика повеќе и ќе ти олесни многу за на факултет(ако планираш да одиш на ФИНКИ/ФЕИТ барем).
BTW да не знае некој кои професори се класни раководители во прва година?
Така ли се вика смерот? Информатика?У Корчагин имаш два класа применета физика и седум класа информатика. Применета физика ти е оноа со лабораторија и експерименти, такви работи, а информатика ти е оноа што е све со компјутери. Ако си за компјутери, тогаш не на физика, него на информатика.