... Не се лажеш, 7ца бев. И сме имале мн различно професори. Ја на француски бев, и ни се сменија три професорки (првата не учеше цела година како се пишуваат буквите, втората беше малце построга, у втора ми се чини дое ... ама иако ја не знаев ни еден збор пак на крај имав 4!, и замина за јапонија ... и на крај таа шо ни дое, бојана не молеше да седиме на час по 2ца по 3ца седеа хаха), по англиски 4 години мандиЧ, Математика 3 професори -класните раководитеи (прво едната не ми текиња како се викаше - уше предава у карев, на породилно отиде и ни донесоа друга ... Светлана се викаже, и жената беше за не учење и за оправдување изостаноци закон!.Тоа беше кулминацјата! И сеа доаѓа прсевртот хаха! Првиот час у втора се појави Џоле и од одма повеќето од нас имаа по 2-13 изостаноци, ама на крај испадна мн добар за оценувања и сл.), физичко Ружа 4 години, македонски Билјана 4 години, соцологија исто така Бети Буп (ја изреметивме жената), хемија Џуц, физика оле (најбоље беше!), историја и мене Диме (ние го шлакнавме на клипчето ако на тоа мислиш), биологија Мери, филозофија и географија незнам како се викаа, а бизнис Тони (на крај си отиде)... и Стојче, Мето, Елеонора (информатика) и не ми текиња уше кој др ми предаваше