МОРАМ да почнам со Еленица.. Мислам дека добивање 5ка кај Милфицата е најлесно нешто
-историја Марица (круела, хитлер, сталин итн...)
-Хемија ми е Нада, не знам искрено каква е женава.
- Оле, таа жена дефинитивно е виновна за моето користење на ето и ево НОНСТОП.
-а сефа ми е Роска. Она е супер
Поздрав до сите минати, сегашни и идни каревци ^^
- Еленица... без коментар, не знам зошто воопшто е професорка. Професорката Снежана е 75676745 класи подобра од Еленица. Кај Еленица е лајт, знаење 0.
- Марица <3 Ако некој е виновен за мојата љубов кон историјата, тоа е оваа жена. Многу ја поштувам, ред и закон.
- Наде е злато жена, многу фина и добра
- Евоо за Оле да кажам 2-3 збора. Ајде дечкооо
Комедии беше кај неа, бевме група 5-6 души, нит тетратки нит ништо не носевме кај неа.. На крајот на 4та, ни даде тест, оговорите некако прочуреа и кој како се снајде препиша.
- Роска, топ. Само позитивни критики за неа
- Катица... порано воопшто не ја сакав, ама сега ја поштувам. Жената има знаење за биологијата како никој друг. Е сеа ја шо го мразев предметот, друга работа. (заедно со Наде се/беа едни од најдобрите класни)
- Стојчо манијакот... една тетратка за алгебра- геометрија 2 години, и на крај пак 4-5..
- Мето со неговите приказни (не ми текнува сега за шо беа)...
Кај овие двајца на часовите беше урнебес.
- Цана ми беше класна, нема да ја коментирам многу многу... онака
- Бети Буп... лелееее еднаш на табла пред сите ме извади, ајде одговарај/ марксизам ова она... ти дете си многу интелигентно, зашто не учиш ? те мрзи нели.. аајјјде ставете му плус, јас сега ќе му пишам 4. дали се согласувате ?... бла бла и така едно 10-15мин/ Едвај поправив. Средина професорка.
- И секако, да не се заборави Паткович легендата
На екскурзија идеме, она вади домашен ајвар со сирење, и плус некои колачиња ни спремила
Стратегија ПЕТОРЕД.
Можеби заборавив некого, ќе дополнам следен пат
Убаво се потсетив, деновиве да поминам до школо ^_^