СП 2022 Катар - генерална дискусија

Од кој континент ќе биде победникот на СП 2022 во Катар?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Член од
18 јули 2012
Мислења
1.201
Поени од реакции
759
Лицемерни сте у курац.
Да беше отворање со цитат од Библија ќе плачевте тука, а после отворање ќе идевте да ја гаѓате локалната црква со камења (нешто што го правите и бестоа).
Najinterwsni ste vie , vo ima ne demokracija se palitw na se , samo koga e vo prasanje islamot ve bodi oci , so tvojot komentar samo mesas babi i zabi , lesno vi e ds bidete racisti po vera i nacija po forumi .
Mene ne me interesira ni Katar ni fudbal vo ovoj momwnt , najgadni ste sto pcuete najvrednito nesto sto go imame nie muslomanite .
Nematw pocit za nisto .

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.607
Поени од реакции
59.388
Се е на место. Само и кај нас да беше 30 степени, а не со пуштени радијатори и чај да го пратиме :(

Башка прекинот на клубскиот фудбал...

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.665
Поени од реакции
88.529
a ovie kostumisanite, tolku klanjanje pred sheicite :cuc: hohstapleri mrtvi, za podobro i ne zasluzuvaat
Ајмо џихад
Ќе отсечат нечија глава на сред стадион овие?
Ова ти е исто ко алпско скијање да се организира во Грција, во Јули месец.

DoCBn-FXoAMfiD9.jpeg

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Ту, ама лега пивово со отварањево.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Абе, не е исклучиво субјективно чувството во однос на играњето Светско на есен-зима. Не е само поради пивата, папучите, убавото лето и некоја романтика. Овој преседан ептен остава последици на клупската сезона и клупскиот фудбал.
Ниту еден тим немаше асална претсезона, ненормален распоред, ненормални отстапки кои влијаат врз играта и резултатите на клубовите. Невообичаено многу повреди и тотално претумбација на сезона 2022/23. Допрва заморот ќе ги стига фудбалериве, дури и на почетокот од идната сезона.
Точно, се согласувам. Ова му доаѓа ко во ракометот Светско и Европско првенство у сред сезона.
Без припреми, без одмор, без тренинзи, без заеднички собир на екипите што трае по 1-2 недели пред турнирот и слично.

Ама тука пак ќе ги спомнам фудбалерите, федерациите, клубовите. Нив ако не им смета и ќутат на сите заебанции што ќе им истекнат на ФИФА и УЕФА ондак мене како рандомец па ич кур не ме заболе што кинат мускули и лигаменти.
Искочки бе побуни се, закани се, бојкотирај, не кур играј.
Ајде СП еднаш у историја зимно време ама ова лига на нации, додатен термин за пријателски репрезентации, проширени квалификации и слично. Закани се, побуни се дека нема да ги играш, не прифаќај едноставно.

Али најверојатно станува збор за тешки пари што ги заработуваат самите федерации а со тоа и играчите па затоа си ќутат.

Они како тргнале, ќе се игра фудбал цело време без паузи, здосадува да ти ебам и скурчува. Лига на нации е тотален луксуз што не треба да постои. Ме заболе курот мене за Андора, Македонија и Косово што полесно ќе се пласираат на големи турнири, нив као прво и основно не им е ни местото таму. Мајка тражи Руанда да игра со Бразил ебате. Не знаеш да играш фудбал, слаб си, нема што кур да бараш на голем турнир.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.594
Поени од реакции
22.323
Кич. Битно муџите со мечот мафтаа. Ќе ми фалеше нешто во кореографијата без тој дел.

Gesendet von meinem SM-S901B mit Tapatalk

Џ

Џонтра Волта

Гостин
ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЕЛЕ МТВ у блам копаат аууууууууу на што сведочам моментално.
Види го Хаџиевски мутирана фризура црно љиљакова нијанса, пола глава му фали, на минотаур личи, огромно тело и минимална љиљакова глава ко некој да му го одгризал тилот.

Песокот едноставно врие, језиви миленциња се веат у позадина, бојата на облеката тотално изместена од бои, ко на лсд трип да ти ебате тоа.
2022ра година.

Па утре Видевски коа ќе искочи у тоа неговите одела, има како диско топка да свети, плус со крваво светкави очи од алкохол. Медови.

На страна муабетиве од стручњациве, Хаџиевски последен пат глеал фудбал Пикси коа играше у Марсеј.

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.180
Поени од реакции
3.428
Полнат трибини со катарци демек Хрвати :pos:

Барем така читав во еден весник тука во Германија дека ќе попопнуваат публика со катарци облечени со дресови од др репрезентации
Какви катарци, тоа се ќе бидат пакистанци, индијци, бангладешци платена публика како Звезде Гранда кој ќе имаат шеф кој ќе и кажува што да се викат или па ќе и дадат свирки да зујат цел натпревар.

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Притресени некако Катарциве, ги посетил шеикот в соблекувална да ги потсети дека ќе сече раце ако изгубат.
Автоматски споено мислење:

Тргна возот, полни ги нинџите:sekcza:

Kajgana Shop

На врв Bottom