СКРИНШОТ - Screenshot!

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
Киндер кој сте у NvL

Онтопик - добро убиство
Јас , ајверсонка , максо , блак фајр , ламбата и уште 2 ца имаше ама не ми текнува саа :)

Oн топик :хах фл

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Леле бот,пак си играл со чит а?:pos:
ПС:Леле бот!

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45

:cheeky1::cheeky1:

KGB

^ KaGeBe ^awp^
Член од
15 јануари 2008
Мислења
625
Поени од реакции
6
so mislis proo si :bip: proo 27-3 rezultat stalno CT igras stalno rush fatis botovi i koa steka nwkoj od terori odma slay ! toa ne e fer brat posle 30 secundi koj steka moze slay a ne kako ti za 10 secundi mu ides rush ako ke te tepat odma slay so stekas. sver si za kanter pojma nemas stalno igras CT miki skor imase -1/22 mu dadof kick pak vidi so skor ima :)

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
so mislis proo si :bip: proo 27-3 rezultat stalno CT igras stalno rush fatis botovi i koa steka nwkoj od terori odma slay ! toa ne e fer brat posle 30 secundi koj steka moze slay a ne kako ti za 10 secundi mu ides rush ako ke te tepat odma slay so stekas. sver si za kanter pojma nemas stalno igras CT
Оо акло те лаже нема кој да ти каже....
На ова стаза баш ни еден слеј не дадоф поради што бефте вие 3 админи т и оставив се на вас .... А што отидов кантер тоа е друго ...
ајт оди бричи свињи.
А ако ти е мака не мора да се глупираш ...

и да пример не правам скорови како тебе на мапи со но тајм лимит како што правиш ти сум го забележал тоа повеќе пати...

И трето не мора да има некој добар скор за да игра на серверов значи и безвеза кик даваш спушти се на земја малку....

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.696
Поени од реакции
34.216
NvL нешто скорови по 60/80 на мапа. *imitate* wowowo super si , jak brav bravo..! :! aj sikter!:bip: :vozbud::pos2:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
so mislis proo si :bip: proo 27-3 rezultat stalno CT igras stalno rush fatis botovi i koa steka nwkoj od terori odma slay ! toa ne e fer brat posle 30 secundi koj steka moze slay a ne kako ti za 10 secundi mu ides rush ako ke te tepat odma slay so stekas. sver si za kanter pojma nemas stalno igras CT miki skor imase -1/22 mu dadof kick pak vidi so skor ima :)
Што сака и како сака ке игра бе.За слеј,мислам дека не направи.А што ми го кикна мики ке ти се одмаздам.:) Имав конкуренција,а ти кик...ама ок е дечкото пак влезе.:pipi:

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5

Пред 15 мин

Финале.. ми се дигна многу лагот..

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘