СКРИНШОТ - Screenshot!

Член од
2 јануари 2008
Мислења
100
Поени од реакции
5
А стој , малку глуп си или многу глуп си?
Ова ти го кажав на прашањето твое како можи 3 килс да си направил а ти пишало 6 , а ништо немам против твојото скор , торко.

n00b

Тренира бе остај го :pos2::pos2: ПС : Трол читај првин горе со си напишал па после трескај глупости :uvo::uvo:

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Абе како е можно, убив 4, а тоа Best score ми покажува 6 киллс со 3 хс..

Кога е завршила рундата и си утепал 2 а времето било минано ти ги бро у новата рунда киловте така да си утепал таа рунда 4 + 2 од претходната..

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
А стој , малку глуп си или многу глуп си?
Ова ти го кажав на прашањето твое како можи 3 килс да си направил а ти пишало 6 , а ништо немам против твојото скор , торко.

n00b
Хаха, епа не сум прочитал убаво, баш тогаш станав и со половино око гоедав, сепак извини мислев за третиот скор..
А тоа за 6 киллс и 3 хс незнам како е, ни бомб ми испука, ни сум убил после тоа 2ца, за време на играта убив 4 и толку..:toe:

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201

и овие за монтреј. дека е читооооо?! =))) и другпат не се лути кога гинеш од мене =))

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
LoL човече ти си бил Kengur,јас мислев некој нуб е прееска хахахаха

Што не постираш SS од твојот легендарен скор 1-6 на DD2. :)

Janev

2.856
Поени од реакции
58
абе петар оди на imageshack.us закачи слика и пастирај ја тука, а не преку комп. даваш копи паст

Член од
27 јануари 2008
Мислења
22
Поени од реакции
0
petar vakvi skorovi ne se stavaat na forum daj naprai nekoj 23-2 pa taka ke moze:D

Член од
28 декември 2007
Мислења
92
Поени од реакции
1
Петар и сликава и скорот ти се гром немам зборови:)Браво како можеше само толку скор мн добар е:):pos2:Ај поднаучи па стави да те видиме:wink:
:salut:

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
sto mu fali bre na skorot ?

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Јас се кладам дека сите што му зборите на петар сте мн мн послаби од него у цс!:)

Kajgana Shop

На врв Bottom