СДСМ (предавниците) ќе излезеле од парламентот

Член од
20 декември 2005
Мислења
503
Поени од реакции
6
Dali ova vi nalikuva na dogovor pomegu predavnicite od SDS, i teroristite od DUI, znaci se vrakame vo 2001 za destabilizacija na Makedonija i mozno vrakanje na vlast na predavnicite i teroristite, ama mislam deka ovoj pat gadno se zaebale i ednite i drugite, i da izlezat od parlamentot vladata prodolzuva da si raboti kako sto treba.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.996
Поени од реакции
51.157
Pa neka se nosat vo majcina da im ebam grobot komunisticki i na niv i na toa talibancite dui

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Добро бе, што им е?Се мрднале???Не си ја сакаат државата?
Ај за дуи разбирам ама за овие сдсм.Како сакаат по нивно да биде.Епа немааааааа.Сакаат да ја уништат владата ама немааааааааааааааааааааааааааааааааа..............:baeh:

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Абе начекаа поволна ситуација да се силат, а да имаат до некаде меѓунардона поддршака па најдоа да уценуваат, ама ај СДСМ може и не се до толку, пото нели епак тој закон треба да иам поширок консензус и затоа се разработува во ти работните групи што ги направија ради дијалогот, ама овие ДУИ навистина мислат дека то што кажуваат од надвор дека се мисли само на власта и го игнорираат фактот дека странците кажуваат дека и ДУИ теба да биде конструктивен а не да кажува или по мојата агенда или не правиме муабет, што всушност воопшто не е никаков дијалог, со други зборови ДУИ прави тешка уцена со што ска да се наметне како тој што ја диктира политиката во Македонија и со тоа врши репресија врз мнозинското население, од тоа мајоризација на албанското малцинство веќе ми се дигаат црева, им стана узречица го користата кај ќе стигнат без да знаат дали навистина е места за да се збори и дали навитина се случува тоа што го кажуваат, ма ти не ни имаат појма што е мајоризација.

Член од
20 декември 2005
Мислења
503
Поени од реакции
6
podobro ke bide i tie idioti da izlezat od parlamentot, edni idioti albanski izpegoa, sega e na red idiotite komunjarski da izlezat i da rabodi vladata kako sto treba

Kajgana Shop

На врв Bottom