- Член од
- 7 декември 2009
- Мислења
- 26
- Поени од реакции
- 0
trn
:tv: i sto iskoci sega, deka tvojot lek e najdobar? so ako si potrosil 3 godini koga ne si baral kaj so trebalo. koga sakas i kade sakas ke se najdeme da vidis rezultati, jas go koristam 4 meseci. i ne samo napagaj koga ne si go probal i nemas poima za samponot. koja so saka ke si proba :tv:Колку што разбрав ова е нешто како AVON и ORIFLAME, и многу продавачи се појавија на темава, и тоа се или некои девојки со "резултати" кои му помогнале на некој другар или некој драпачи...
Епа ако уште некој напише нешто за овој "чудесен шампон", јас лично ке се заложам кај администраторите да биде баниран.
НЕ ЈА ЗАГАДУВАЈТЕ ТЕМАТА.
Потрошив 3 години дури да откријам што делува и како се употребува и си го трујам телото со финастерид, а вие ке ми кажувате мене за другар кој му помогнало...
КЕ ВИ СЕ МОЧАМ ВО ШАМПОНОТ !!!
ДА НЕ ВИДАМ УШТЕ ЕДЕН ТАКОВ ПОСТ!!!
Нема глупак на форумот кој би поверувал во вашите срања. Да се прави личен профит на сметка на некој кој има здравствен или козметички проблем проблем, е ништо друго туку бедно, а вие сте обични профитери без никаква грижа на совест. БЕГАЈТЕ ОД ТУКА !!!