i ti vike ne znaes sto sakasШто знам мене ми е мило што живеам во времето на Меси и Роналдо. Да играше Меси во друг тим немаше да го хејтам толку![]()
Едниот ми е одвратен поради тоа што игра за Барселона и многу симулира, другиот ми е одвратен поради карактерот кој го има, so what's the difference?
И двајцата се екстра играчи, со извонредни фудбалски квалитети и невидена техника, подобар е оној кој има освоено повеќе трофеи, моментално мислам дека тоа е Меси, кога Роналдо ќе има повеќе трофеи тој ќе биде подобар и така. Мене ми е сеедно.
Не може да се види затоа што двајцата мочаат седечкиРоналдо моча подалеку или Меси?
Значи некој шупак играч како Мунтари е подобар од екстра играчи во мали тимови само затоа што има повеќе титули од нив?Едниот ми е одвратен поради тоа што игра за Барселона и многу симулира, другиот ми е одвратен поради карактерот кој го има, so what's the difference?
И двајцата се екстра играчи, со извонредни фудбалски квалитети и невидена техника, подобар е оној кој има освоено повеќе трофеи, моментално мислам дека тоа е Меси, кога Роналдо ќе има повеќе трофеи тој ќе биде подобар и така. Мене ми е сеедно.
а колку само се фураше со изјави пред еп!Mesi go nemase celo Ep.
Ete kolku e dobar.
шминките и заборави?Кристиано подобар е... во фризури на полувреме менвање.