Роналдо vs Меси

Кој е подобар според вас?

• Вкупно гласачи
    407
Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
nemojte so vakvi sporedbi.. Messi - GOAT :D

H

HoT IcE

Гостин
Едниот ми е одвратен поради тоа што игра за Барселона и многу симулира, другиот ми е одвратен поради карактерот кој го има, so what's the difference?
И двајцата се екстра играчи, со извонредни фудбалски квалитети и невидена техника, подобар е оној кој има освоено повеќе трофеи, моментално мислам дека тоа е Меси, кога Роналдо ќе има повеќе трофеи тој ќе биде подобар и така. Мене ми е сеедно.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Што знам мене ми е мило што живеам во времето на Меси и Роналдо. Да играше Меси во друг тим немаше да го хејтам толку :unsure:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Роналдо моча подалеку или Меси?

I

IBIZA SOUND

Гостин
Што знам мене ми е мило што живеам во времето на Меси и Роналдо. Да играше Меси во друг тим немаше да го хејтам толку :unsure:
i ti vike ne znaes sto sakas :)
na edna strana vaka vikas,a na druga strana vaka vikas
se na se covek da ti gi sobere site postovi od site strani nema nisto da svane :)

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Едниот ми е одвратен поради тоа што игра за Барселона и многу симулира, другиот ми е одвратен поради карактерот кој го има, so what's the difference?
И двајцата се екстра играчи, со извонредни фудбалски квалитети и невидена техника, подобар е оној кој има освоено повеќе трофеи, моментално мислам дека тоа е Меси, кога Роналдо ќе има повеќе трофеи тој ќе биде подобар и така. Мене ми е сеедно.
:pos::pos:
http://www.youtube.com/watch?v=I0gS5CshUDE&feature=player_embedded

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Значи некој шупак играч како Мунтари е подобар од екстра играчи во мали тимови само затоа што има повеќе титули од нив? :)

Него, да се затвори темата, ако сакате пишувајте во неа, ако не, не тролајте - ипак супер-модератор ја отворил.

Mos

Дон
Член од
19 ноември 2010
Мислења
606
Поени од реакции
95
Подобар е Меси,оти парите не ги троши за гел туку за цигари(y)

P

PewDiePie

Гостин
Искрено незнам кој ми е поодвратен од двајцава.

Kajgana Shop

На врв Bottom