Рок Фест 2008

Статус
Затворена за нови мислења.

IvicaPunK

Старо нов член
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.084
Поени од реакции
85
АМА ВЧЕРА БИЛО ЛУДНИЦААА !!! SCORCH, VANDAL, NEXT GENERATION... ЛУДАЦААААА:vozbud::vozbud:

Член од
29 јануари 2007
Мислења
306
Поени од реакции
11
Убедливо најдобри се Paralel univers, штета што не освооија победа (мислев дека жириво нема да забушава), ама пак мило ми е што барем Дамир гитаристот ја зеде гитарата - Тхе бест ман он тхе фест.

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Убедливо најдобри се Paralel univers, штета што не освооија победа (мислев дека жириво нема да забушава), ама пак мило ми е што барем Дамир гитаристот ја зеде гитарата - Тхе бест ман он тхе фест.

Па нормално :vozbud: (другарчиња ми се) абе мие знаемо шо праќамо на rock fest :icon_lol::icon_lol:

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Не бев на рок фест ама не се сомневам у тоа Дамир како иссвирел,стварно чуекот што го бива го бива,сосема заслужено што им ја грабнал гитарата :wink:

Член од
21 февруари 2008
Мислења
225
Поени од реакции
8
касно се прикључив на темава али јебига тоа ти е.
најискрено ужасно ептен се разочарав што од жири победија ТНГ пошо типците најискрено целокупно ко бенд ич не ми се свиѓаат. у свирење се ненормално добри (го имаат еден од најдобрите бубњари Стеф)али затоа однос со публика и текст на песни се нула !!!!!!
Можеби со пари не се купува среќа, но сигурно е дека се купува победа од жири на Rock Fest 2008.

друго Баки како и секад мн слабо се слушаше што ме разочара ептен иако пак Видак покажа малце поише емоции него стандардно.

Paralel univers ептен ми се свиѓаа и Дамир убедливо најзаслужено си ја зема гитарата.

исто браво за Vandal си заслужиа од публика бар најбољи FEEDBACK од публика добија.

Хаха еве за сите што кењаа 2 недели по форумов дека собирале шмизли и уште не знам што за да гласаат за Next Generation дечките тепаа од жири!!! Vandal tepaa od publika, a vtori od publika Next Generation...освен ако немало шмизли у жири... хаха
добро сеа виде каков FEEDBACK добиваа од публика ?????
и 2ро место од публика со тоа не ми се верува дека добиле освен ако мама и тато не ги купиле пола карти што се случи:baeh:

Член од
29 март 2008
Мислења
1
Поени од реакции
0
xaxa...vie ste bolni luge si ja zasluzija oni pobedata...

Член од
18 март 2008
Мислења
4
Поени од реакции
0
i jas konecno da iskomentaram posto 3 dnea se obiduvam da dojdam na sebe posle svirkava mrdnato bolje od site veceri malce los raspored na bendovite kao svirea ali sepak ok bese.paralel univerce za zal samo 2 pesni slusav morav da izlezam work .posle vandal neznam wtf moze se dobri ali takva muzika ne mi stima mn mn bar na mene ali sepak publikata odluci deka se najdobri i im cestitam.posle toa jackull ili kako i da se pisue c cc covece go sakam vokalot mn zakon samo sto zasluzuva takov vokal malce bolja po mokjna muzika.next generation iako bev mn razocaran za prvata vecer so smizlite i toa kako otsvirea sepak bev iznenaden i mislam deka ja naucija lekcijata i povekje obrnaa vnimanie na svirenjeto ovoj pat a pomalce na smizite so sakaa k*r u publika. i na niv im cestitam pobeda od ziri a ne im bese kupena zas deckite stvarno se iznenadija neocekuvano sepak super bea ovoj pat .
a sea malce za organizacija da jadam gomna
prvo pa da mu ebam mater ne bivase li ednas da donesat pojacala ednas bar ko so treba donele nekoj lamras ko bozem lampi stari 15 godini i zvuk mrenje kaj sve toa pa i bas toa pojacalo go roknale do kraj i samo krs zvuk se slusa ali nema veze kako i sekad se nadevame na podobro ozvucenje idnata godina

Symbolic Art

Метал Џумбушлија!
Член од
28 јануари 2007
Мислења
192
Поени од реакции
23
Не ве пратам шо зборите за Next Degeneration (у мое друштво така си ги викаме), ама како the f*ck може да победат од жири, шо се деси со Universe. Партал направија дечките и само гитара доби Дамир. Али ај коа можеа Етаоин лани да победат....
Абе мало е Скопјево. Не е тешко некој у жири да испадне дека е другарче на тато од на времето....... на стари гомна овој рокфест мириса.......се е по старо, пак е срање групата.....

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
леле бе луѓе што сте запнале дека е местенка, па и да е гајле ви е, ова како да е единствен настан кај што се местат работи, свестете се македонија е ова се се случува

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
заврши Ркофес !?
би препорачал кључ на темава се до идниот.

Член од
9 март 2008
Мислења
184
Поени од реакции
4
Paralel universe zasluzuvaa da pobedat gitaristot svirese nenormalno dobro osobeno koga ja otsvire od joe satriani ne mozev da sedam mirna sekoja cest na tipot.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.492
Поени од реакции
8.003
заврши Ркофес !?
би препорачал кључ на темава се до идниот.
Јор уиш ис мај команд, ама за ден два. Можда ќе падне уште некое интересно коментарче на темава.

IvicaPunK

Старо нов член
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.084
Поени од реакции
85
Па треба више у канта да иде:wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop