касно се прикључив на темава али јебига тоа ти е.
најискрено ужасно ептен се разочарав што од жири победија ТНГ пошо типците најискрено целокупно ко бенд ич не ми се свиѓаат. у свирење се ненормално добри (го имаат еден од најдобрите бубњари Стеф)али затоа однос со публика и текст на песни се нула !!!!!!
Можеби со пари не се купува среќа, но сигурно е дека се купува победа од жири на Rock Fest 2008.
друго Баки како и секад мн слабо се слушаше што ме разочара ептен иако пак Видак покажа малце поише емоции него стандардно.
Paralel univers ептен ми се свиѓаа и Дамир убедливо најзаслужено си ја зема гитарата.
исто браво за Vandal си заслужиа од публика бар најбољи FEEDBACK од публика добија.
Хаха еве за сите што кењаа 2 недели по форумов дека собирале шмизли и уште не знам што за да гласаат за Next Generation дечките тепаа од жири!!! Vandal tepaa od publika, a vtori od publika Next Generation...освен ако немало шмизли у жири... хаха
добро сеа виде каков FEEDBACK добиваа од публика ?????
и 2ро место од публика со тоа не ми се верува дека добиле освен ако мама и тато не ги купиле пола карти што се случи:baeh: