Родители ја убиле својата ќерка пред другите деца за да ја „одбранат честа”

2

~2A

Гостин
Да не биле родителите тврдокорни припадници на исламот, вакво нешто немало да се случи. Најдете го виновникот, просто е...
Истото мислење и јас го делам,виновна е религија,но виновни се и луѓето што веруваат во неа!

Член од
20 мај 2008
Мислења
1.099
Поени од реакции
1.079
Којзнае, можеби само затворот е она што ја прави разликата. Можеби ретардираноста на западњакот е потисната од можноста да заврши зад решетки и тоа да му е конечна животна резолуција. :icon_mrgr:

И всушност, јас не ни пробувам да ги „пеглам“ разликите меѓу западот и растечкиот ислам. Јас само се обидувам да потенцирам дека ретардираноста е „тука така“. кај нив, така, кај нас - вака.

Јас се кладам дека силувањата се почест случај во „либерал факинг прити Јуроп“ него во „Ејжа ислам анплагд“.
Тоа, да го препишеме на ретардираниот либерализам?
Hell yeah.
Да бе у фак алџезерија ако силуваш некоја,одма си ја зимаш за жена е се е ОК.Ако несака тогаш на каменување оди кучката.Исто и секс со животни не е грев доколку животното е женско според тие изламистички закони.Замисли,уште малце и ќе одобрат секс со мртви луѓе.Јухууууу

Итар Пејо

Слободен Радикал
Член од
10 октомври 2011
Мислења
743
Поени од реакции
684
Немојте така исламот е религија на мирот, веројатно не успеале со мировни средства да ја вразумат и оџата име рекол може и да ја заколете не е никаков проблем:facepalm:

Член од
13 февруари 2012
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.226
Да бе у фак алџезерија ако силуваш некоја,одма си ја зимаш за жена е се е ОК.Ако несака тогаш на каменување оди кучката.Исто и секс со животни не е грев доколку животното е женско според тие изламистички закони.Замисли,уште малце и ќе одобрат секс со мртви луѓе.Јухууууу
:cuc:

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Ова од Алах им е :facepalm: Колку уназадена религија човече.....до 13 век се стигнати..уште малце од толку одење наназад ќе дојдат до честичката што го направила светот па LHC нема да мора да се мачат со напредни технологии тоа да го бараат кога имаме уназадени каде природно до тоа ќе дојдат...

Член од
22 ноември 2011
Мислења
475
Поени од реакции
177
Голем е Алах.

:facepalm:

Серизоно, колку треба да бидеш РЕТАРДИРАН за да си ја угушиш сопствената ќерка со пластична кеса, затоа што не сака да се мажи за некој кого го гледа прв пат во животот??

И да ги натераш другите деца да го гледаат тоа?

Истото прашање го поставив кај бомбашот во Бугарија. Што не е во ред со овие луѓе? Што имаат во главите?
Епа кога имаат ретардирана вера ќе се убиваат за некоја си „чест“!

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Мене ме чуди, како ги нема муслиманите од форумот, да напишат нешто во одбрана на овој чин, како составен дел од шеријатот.

Член од
22 ноември 2011
Мислења
475
Поени од реакции
177
Мене ме чуди, како ги нема муслиманите од форумот, да напишат нешто во одбрана на овој чин, како составен дел од шеријатот.
Па сеа рамазан им иде и не се замараат :vozbud:

M

Muranyi

Гостин
Мене ми се гади од оваа изопачена и налудничава идеологија наречена Ислам.Трагичното е што и во Македонија има вакви работи,јас пред пар години имав една Муслиманка(нација не спомнувам),меѓу нас имаше силна љубов но таа беше таксана,поточно ветена за некој Турчин од Истанбул и таму замина и се омажи.Ебати светот во кој живееме со ваков примитивизам.

H

HITCH

Гостин
Е, не, ќе се зае*аваат... Која е она, бе, да кажува за кого ќе се мажи?! Глупача.

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Религијата е добра, само постојат луѓе што грешно ја толкуваат! И тоа ја утнале на големо! Тоа се проста маса.... па и ние имаме муслимани ама кај нас вакви работи не се случуваат!
Баш читав пред некое време тема во форумот Религија, за тоа што проживуваат жените во арапските земји, и имаше такви грозни слики, што секој би се запрашал како може да постојат такви луѓе...
Религијата проповеда љубов и мир.... а човекот е тој кој што прави зло!
Се што е радикално, завршува трагично! Е таквите радикалисти се умоболни... исто како родителите на кутрото девојче!
Луѓето треба да се делат на добри и лоши!

Kajgana Shop

На врв Bottom