Родителите фатени на дело

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
И чуено и видено.
 
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
Не можеш а да не се смееш со солзи на темава :D

Ги немам фатено ама ќе споделам случка на еден од најдобрите другари која ни ја кажа после многу, МНОГУ ракија и играње „никогаш не сум“. Бевме собрани околу 15тина луѓе, можете да ги замислите реакциите :D

Татко му работел во странство неколку години и се враќа човекот, да си види семејство, жена-деца. Забава ова она и (зошто се ептен блиски и ден денес како семејство, со традиционални вредности) си легнале сите вечерта на саплна. Едно дете на една страна, друго дете на друга страна а родителиве во средина, после години, пак заедно. Другаров вика, се будам јас од спиење, не знам зошто, не знам како и само приметувам како татко ми ја работи мајка ми од sideways. Немав што да правам, стиснав очи и си заспав.

Замислете, сите бевме :vozbud::cuc:
На ист кревет, покрај децата. Дефинитивно татко му не ја варал мајка му у inostranstvo.
Човекот ми е идол :D
 
Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Ги немам фатено на дело никад ама им имам најдено кондоми .
На одмор у Ливадиште пред 15тина години у приколка чепкам и наоѓам пар кондоми и одма почињам да викам да се расправам што е ова(незнам зашто) ама така ми дојде,дете. А моите ми кажаа дека кондомите се на пријателите наши кои беа до нас у приколка и дека нивниот син(другар мој) им ги нашол па морале да ги скријат и им ги дале на моите на чување. Им поверував. Деген :pos:

Сеа коа ќе ми текне увек се смеам како профи ме измотаа.:)
 
Член од
11 декември 2008
Мислења
396
Поени од реакции
212
mojava prikaska e sekogas naogam kurtoni(kondom)v plakar vo sobata kaj sto spijat i za zal nikogas gi neam viden ni cueno kak se seksat poso oni se na 1 kat ja na 2 i gotovo nikogas nokno vreme ne sum vlegol kj niv a i bez toa sekoja vecer ne sum doma i so toa jas sum najsrekniot idiot od cel svet :tapp::angel::angel::angel:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom