Редовна војска повторно?

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Абе по војската ако се гледаа мажите, арно ќе беше.

Да не се гледаат по тоа како живеат надвор од војска?

Член од
28 март 2006
Мислења
17.754
Поени од реакции
12.216
Fiti, пред 1990 (југословенската) немаше ни дИнар, за македонската војска мислам дека немаше, но не сум сигурен. Е сеа, кога ќе ставиш овде трошоци за војник кои родител ги плаќа па непродуктивност една година (во името на челик нација)...нема ќар од ова.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Еј, јебига, ама излеговме мажој, а не овие ко подмочани, ко со разводнета сперма праени, никакви, заникојникаде, пишман мажиња и маженца бе.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.754
Поени од реакции
12.216
Мужој, мужишча :) а за дигањето шо прашува...ма ќе гаѓа и врабец у лет. Тоа Арм нешто многу олабавија, гледав дома си одеа као студенти у петок. Имаа и храна. Ако така ги држат, ништо од челичење

pcjodamaster

Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Гарфилд, пријателе, јас за дундиве што се нарекуваат мажи сметам дека ни војска не ги оправа. Се измеша све живо и диво, све поише машки се испурјачија, се спремаат за искачање у град повеќе од жени.

Ама кога од дома не му даваат да си игра надвор, гадно било, што ти е крива војската јеботе, заеби таа работа.

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Еј, јебига, ама излеговме мажој, а не овие ко подмочани, ко со разводнета сперма праени, никакви, заникојникаде, пишман мажиња и маженца бе.
Чудно ми е, од другата страна сите се патриоти. А кога ќе дојде јајцето на гзот (пример таканаречениот конфликт во 2002) Сите трчаат да извадат некои си лекарски уверенија дека се малоумни, без ребро, бубрег, што ти ја знам...или се запишуваат на факултет.
Зошто?
Затоа што никој не знае да држи пушка, и од пукање слушале само петарди. Не викам дека и јас не сум тој, ама јебига....таков испадна законот :)
Јас сум за војска, па да нема веќе посрани гзишта на мама и тато туку ред и проред

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Мужој, мужишча :) а за дигањето шо прашува...ма ќе гаѓа и врабец у лет. Тоа Арм нешто многу олабавија, гледав дома си одеа као студенти у петок. Имаа и храна. Ако така ги држат, ништо од челичење
Богаму јебем, ни Бром не помагаше, како сме тарабле, на непсано, за куптија цигари на капијаш, да те пушти, тука, поред ограда да и го втераш на некоја, хахахаха!
А се сеќаам, а бе, кога беше на Киро атентатот, иако подигната борбена готовност, пола у град беа на хамбургер од седмица и у кафана.

Гарфилд, пријателе, јас за дундиве што се нарекуваат мажи сметам дека ни војска не ги оправа. Се измеша све живо и диво, све поише машки се испурјачија, се спремаат за искачање у град повеќе од жени.

Ама кога од дома не му даваат да си игра надвор, гадно било, што ти е крива војската јеботе, заеби таа работа.
Војска бате дефинира кој е муж, а кој е скапаница. Нормална војска, не АРМ.

Чудно ми е, од другата страна сите се патриоти. А кога ќе дојде јајцето на гзот (пример таканаречениот конфликт во 2002) Сите трчаат да извадат некои си лекарски уверенија дека се малоумни, без ребро, бубрег, што ти ја знам...или се запишуваат на факултет.
Зошто?
Затоа што никој не знае да држи пушка, и од пукање слушале само петарди. Не викам дека и јас не сум тој, ама јебига....таков испадна законот :)
Јас сум за војска, па да нема веќе посрани гзишта на мама и тато туку ред и проред
Остај се, срам ми беше од скопјани кои кафе пиеја у Блукафе, а дрѓавата ни ја бранеа оние кутрине од источна Македонија доброволцине и скопските цигани.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Да. Фалат слики на Фејсбук од овој стил:

Jas so Korab pred karaula.

Zakon ti e kucencevo hehe top si.

Eeee kure stana vojnik a?

Abe mojon Sarko e pogolem ebate vojskata.

pcjodamaster

Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Ако стават пак да се оди редовно, пиздите ќе вадат лекарско дека не можат, ништо ново.

Арно си рече Точкест, ќе им фали ребро, бубрег... :)

Работата е што и 200 војски редовни да воведеш, на крај пак ќе бегаат, пак ќе се кријат. Тие што се плашат, ќе се плашат секогаш, јебига.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.754
Поени од реакции
12.216
Башка Гарфилде, ако им дадат (бајрам малце на памет нели) еден месец пробно, уф...ќе останат само десетари. Од Конверс у ѓон чизма носена од кузнај колку генерации-искривена, леб стар минимум 2-3 дена (ради здравје), нелупен варен компир, устај у 5 саат, трчај ко луд на минус и плус, чистење од патос до оџак и ред други, да не ги редам (сигурно од татковците слушнале)...ако е месец и доброволно продужување, мислам дека само неколицина ќе останат. Се друго ќе се откаже.

поред ограда да и го втераш на некоја, хахахаха!
Сеа ни цигара не би им земал на тие...тие...ама вршеа работа :)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Љурц, да ги видам да спијат у 15 дена само 15 саата, стража на минус миљон, марш под пуна опрема на плус катрљон....ќе видиме после чија мајка бело, лија црно носила.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Башка Гарфилде, ако им дадат (бајрам малце на памет нели) еден месец пробно, уф...ќе останат само десетари. Од Конверс у ѓон чизма носена од кузнај колку генерации-искривена, леб стар минимум 2-3 дена (ради здравје), нелупен варен компир, устај у 5 саат, трчај ко луд на минус и плус, чистење од патос до оџак и ред други, да не ги редам (сигурно од татковците слушнале)...ако е месец и доброволно продужување, мислам дека само неколицина ќе останат. Се друго ќе се откаже.

Сеа ни цигара не би им земал на тие...тие...ама вршеа работа :)
Ако ги спотераат како што треба уште во првите две недели пола од овие родените со факултет има вени со жилет да испосечат:helou:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.754
Поени од реакции
12.216
Остај, делувам негативно.
За зголемување на желба за у армија доволна е реченицава од нашата драга Л.
Јас не сум била (иако сакав)
доволно за и ја да се пријавам. Године нису важне.

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.320
ja sve pisuev protiv drzavata toa so bese ko test i deka mrzam vlas i sve toa pa pak me pratija u vosjska i toa granicar odovde gi prakaa Hrvatska opd tamu tuka da sluzat taka da se meseaat demek brastvo edinstvo i so imav i partroli i strazi ama tikva puce doje do tuce propade drzava i sea pak neam dozvola za oruzje iako spored toj zakon na SFRJ granicar posle vojska moze da mu se dai dozvola za oruzje posto nie duzevme vistinska municija kalas so 60 metci, znaci za toa vreme nikoj pat koa sum se iznerviral ne sum posegnal po kalashot nego fino ljudski sme se razbrale, a, e zatoa mislim oti trebit da imat odsluzuvanje voena obvrska cisto onaka, a pak profi si e profi posto pazi sega logikata e poinakva, sega sve e za pari znaci nemas pari crkni, nikoj ne te gleda, znaci nema patriotizam zatoa profi vojska a toas ne lzea demek site za eden i zatoa ete jabe so bev u vojska....

Kajgana Shop

На врв Bottom