- Член од
- 14 февруари 2013
- Мислења
- 1.804
- Поени од реакции
- 2.373
Dobro prijatele, vakvi kako tebe "gazdi" ima so lopata da gi rines. Se najdeno seznajkovci, posle koa doagja kontrola cvilite site do eden. Abe ne sum jas kriv, smetkovoditelot e, mi nema kazano za danokot bla bla bla - muabet takov mu pravi na inspektorot, a inspektorite barem poiskusnite ubavo znaat kakva e realnata situacija. Se nakotivte vakvi "GOLEMI GAZDI - SEZNAJKOVCI" koi mislat ako napravile nekoja para za soliden zivot vo Makedonija, Gospod za muda go imaat fateno. Nisto novo pod sonceto, mozebi postarata generacija na smetkovoditeli (citaj 50+) ve trpela i site vasi hirovi, na del od toa sum svedok oti sum porasnal tamu, ama vekje ne e isto.. Nema vekje smetkovodstvo za 30 marki. Sakas kvalitet, kje si platis, mada ima uste retardirani kolegi koi so ogromno iskustvo naplakjaat dve banki, ama toa e ogroomna retkost.Eve, ke priznaam moja greska I ke se koregiram. Ne smetkovoditel, tuku slab sovetnik si...
A ti fraer, namali so toa navredite , taka mozes na tvoite po doma da im se obrakas. Toa sto "od tvoi 5 god rabotis" (uuu, jebote?) ne ti dava za pravo da lecis frustracii I pokazuvas prostoka po forumi...
Za vakvi kako tebe gazda - seznajko, bi te odral od danok kako inspektor, oti neli "mnogu ste struchni", a na sekoj pomal problem ili konsultacija, smetkovoditelot vi e kako palto na zakachalka - dostapen 24/7 - POD IZGOVOR JAS TE PLAKJAM, daaaaa ama ne 24/7. Se reshiv jas od vakvi kako tebe, fino lepo so odlichna tarifa. Dobar moment so navredite - slab smetkovoditel.. Pa ti moze si ocaen stopanstvenik pa nikomu nisto.
Te molam povekje da ne vlagame vo konverzacija, bidejkji od seznajkovci me boli glavata, ama barem me plakjaat dobro, a ti ne plakjash.
Sekoe dobro.