Купи си гроздов сируп, 100% природно и од растителна природа, ленино и рибино масно исто така се употребуваат и се посебно ефикасни ако станува збор за замастување.Milco45 дали овие капсули ги имаш користено и дали ти се познати некои несакани ефекти зосто гледам сепак дека ова е хербален препарат ??????
Замастен ти беше црниот дроб?имав проблеми со дробот пред точно 3 години... Цела недела се маткав низ Прилепска болница, ми направија испитувања на цело тело.....мислеа дека тајно сум прележал нешо хепатит Ц, и на крајот излезе дека ми бил оштетен дробот....мислеа од прекумерна консумација од алкохол...како да не....
ми дадоа некои капсулчиња, ми забранија алкохол, сувомеснато, газирано...сеа сум ко нов...
појма неам...не се ни сеќавамЗамастен ти беше црниот дроб?
Слична работа имав и јас замастен црн дроб. Па ме шупчеа за некое снимање, ми закажаа за 8 месеци. А за 3 месеци јас комплетно се исчистив. Докторот не можеше да поверува во резултатите. Како што кажуваше тој потребни биле 1-2 години за така да се исчисти.појма неам...не се ни сеќавам
"CB2 receptors (Cannabinoid Receptors) reduce liver injury and promote LIVER REGENERATION following acute insult, via distinct paracrine mechanisms involving hepatic myofibroblasts. These results suggest that CB2 agonists (Cannabinoids) display potent hepatoprotective properties, in addition to their antifibrogenic effects."Слична работа имав и јас замастен црн дроб. Па ме шупчеа за некое снимање, ми закажаа за 8 месеци. А за 3 месеци јас комплетно се исчистив. Докторот не можеше да поверува во резултатите. Како што кажуваше тој потребни биле 1-2 години за така да се исчисти.
Понуди му ја ти, јас не се занимавам со илегални работи."CB2 receptors (Cannabinoid Receptors) reduce liver injury and promote LIVER REGENERATION following acute insult, via distinct paracrine mechanisms involving hepatic myofibroblasts. These results suggest that CB2 agonists (Cannabinoids) display potent hepatoprotective properties, in addition to their antifibrogenic effects."
PMID: 20597071
Има ли нешто што Канабисот не е способен да го направи?
П.С. Милчо, разочаран сум што му понуди апчиња на човекот погоре, а светава билка не ја ни спомена...
Овие јас сум ги пиел и воопшто не ми помогнале.Има надеж сеуште-Матичен млеч,Силимарин и има еден производ се вика хепадиет.
Хепадиетот
Hepadiet je dijetetski preparat sa aminokiselinama, vitaminima i ektraktima maslačka, artičoke i šarenog čkalja. Pomenuti sastojci Hepadijet čine korisnim kod lošeg funkcionisanja jetre, povišenog holesterola, arteroskleroze i otežanog varenja hrane. Pomaže detoksikaciju organizma i štiti ćelije jetre od metaboličkih otrova nastalih usled hepatitisa, masne jetre i ciroze jetre, kao i nakon produžene upotrebe lekova. Upotrebljava se 2-3 tablete dnevno uz čašu vode.
Кафана и со што нуди таа, 7-мица 2-3 пати неделно, за месец дена си спремен за чистење.А која е причината за оштетувањето ако не е тајна,бидејќи одредени медикаменти и наркотични средства можат да предизвикаат тешко оштетување на црнодробната функција.