Ранк или Забава

Ранк или Забава

• дали играш за ранк

Гласови: 30 16,1%
  • дали играш за да се забавуваш

Гласови: 156 83,9%

• Вкупно гласачи
    186
А

Ајсшутер

Гостин
На сервериве играм за ранк зошто ? - Па сакам да видам колку сум добар секако ако тепаш ќе бидеш погоре а чим тепаш тогаш значи дека си добар а за забава ако сакам ќе играм со другари или пример ќе играм само со пиштол и слични работи.

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
За забава, не ми е битен ранкот...:smir:

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
За забава, не се замарам со ранк иако правам добри скорови, мош сум и некој добар ранк, ама немам навика да проверувам, а прво се’ проверуваах, саа некак глупо ми стана...:)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.549
Поени од реакции
5.536
Од досада :)
Обично кога ми е досадно само тогаш играм кантер...

KGB

^ KaGeBe ^awp^
Член од
15 јануари 2008
Мислења
625
Поени од реакции
6
nNe sum igrall za ranK alii so znam stalno sum bill 1 /top10: kgn1/2 :D:)

pozz

HungryWolf

Deep In Tha Forrest
Член од
30 јануари 2007
Мислења
793
Поени од реакции
4
ja sum Pro Ranker :D :))))

леш алал да ти е поштењачиња до јаја :) си признава чоекот игра за ранк и то ти је :) само на детмеч за ранк играм ете да признаам и јас :) и така по 200 килс се праат на рунда па зш да не пишеш /ранк :vozbud::vozbud::baeh:

Daniel-PrIx

cAiR-cRew
Член од
14 јули 2008
Мислења
80
Поени од реакции
2
Normalno deka igram za zabava.Kako so vika meto ne sum pisal rank 15 mes:pos2: Na pocetokot koa pocnav da igram na kgn ,skoro site igraa za rank :D pa i ja igrav :D:D
A sega definitivno za zabava pozz:smir:

На сервериве играм за ранк зошто ? - Па сакам да видам колку сум добар секако ако тепаш ќе бидеш погоре а чим тепаш тогаш значи дека си добар а за забава ако сакам ќе играм со другари или пример ќе играм само со пиштол и слични работи.
Ne te sfakam! Igras za rank ? Vikas da vidis kolku si jak , a so ako koa igras ti na server se pogoduvaat samo botovi?:pos2:I si stignal u top i so jak si? :D:D Ama tvoe mislenje si e taka da nvm pozz:smir:

А

Ајсшутер

Гостин
Ne te sfakam! Igras za rank ? Vikas da vidis kolku si jak , a so ako koa igras ti na server se pogoduvaat samo botovi?:pos2:I si stignal u top i so jak si? :D:D Ama tvoe mislenje si e taka da nvm pozz:smir:
Немора ни да ме сфаќаш,па нормално ако се погодат ботови ќе билдам ранк а и повеќето пати се ботови и нормално секогаш ќе ги има и нормално дека ако се најдеш во топ10 пример без чит и слична работа дека си нешто појак од ботовите,кажи ми ти пример еден бот кој во моментов е во топ10.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.677
Поени од реакции
34.160
За ранк. Да не објаснувам зожто. Oo

Член од
30 јуни 2008
Мислења
493
Поени од реакции
13
За забава не дај боже да играв за ранк . . .

S

SSS-Stolica

Гостин
и за ранк и за забава ама повеќе за забава и гласав за забава

Kajgana Shop

На врв Bottom