Ранк или Забава

• Креатор на темата Креатор на темата MaKi-MaKi
  • Време на започнување Време на започнување

Ранк или Забава

• дали играш за ранк

Гласови: 30 16,1%
  • дали играш за да се забавуваш

Гласови: 156 83,9%

• Вкупно гласачи
    186
На сервериве играм за ранк зошто ? - Па сакам да видам колку сум добар секако ако тепаш ќе бидеш погоре а чим тепаш тогаш значи дека си добар а за забава ако сакам ќе играм со другари или пример ќе играм само со пиштол и слични работи.

За забава, не ми е битен ранкот...:smir:

За забава, не се замарам со ранк иако правам добри скорови, мош сум и некој добар ранк, ама немам навика да проверувам, а прво се’ проверуваах, саа некак глупо ми стана...:)

Од досада :)
Обично кога ми е досадно само тогаш играм кантер...

nNe sum igrall za ranK alii so znam stalno sum bill 1 /top10: kgn1/2 :D:)

pozz

ja sum Pro Ranker :D :))))

леш алал да ти е поштењачиња до јаја :) си признава чоекот игра за ранк и то ти је :) само на детмеч за ранк играм ете да признаам и јас :) и така по 200 килс се праат на рунда па зш да не пишеш /ранк :vozbud::vozbud::baeh:

Normalno deka igram za zabava.Kako so vika meto ne sum pisal rank 15 mes:pos2: Na pocetokot koa pocnav da igram na kgn ,skoro site igraa za rank :D pa i ja igrav :D:D
A sega definitivno za zabava pozz:smir:

На сервериве играм за ранк зошто ? - Па сакам да видам колку сум добар секако ако тепаш ќе бидеш погоре а чим тепаш тогаш значи дека си добар а за забава ако сакам ќе играм со другари или пример ќе играм само со пиштол и слични работи.

Ne te sfakam! Igras za rank ? Vikas da vidis kolku si jak , a so ako koa igras ti na server se pogoduvaat samo botovi?:pos2:I si stignal u top i so jak si? :D:D Ama tvoe mislenje si e taka da nvm pozz:smir:

Ne te sfakam! Igras za rank ? Vikas da vidis kolku si jak , a so ako koa igras ti na server se pogoduvaat samo botovi?:pos2:I si stignal u top i so jak si? :D:D Ama tvoe mislenje si e taka da nvm pozz:smir:

Немора ни да ме сфаќаш,па нормално ако се погодат ботови ќе билдам ранк а и повеќето пати се ботови и нормално секогаш ќе ги има и нормално дека ако се најдеш во топ10 пример без чит и слична работа дека си нешто појак од ботовите,кажи ми ти пример еден бот кој во моментов е во топ10.

За ранк. Да не објаснувам зожто. Oo

и за ранк и за забава ама повеќе за забава и гласав за забава

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom