Ракомет - општа дискусија

Дали пратите ракомет?

• Понекогаш

Гласови: 144 33,3%
  • Да, обавезно

Гласови: 270 62,5%
  • Неам Појма

Гласови: 18 4,2%

• Вкупно гласачи
    432
Член од
8 мај 2013
Мислења
11.838
Поени од реакции
36.875

Смислена безпотребна плачко провокација. Нема што да коментирам, во сабота 95% од Борис Трајковски ќе му кажеме што мислиме за неговиве „коментари“. Позитивна страна е што ми мотивира и дел од другарите да идат во сабота, до вчера не им се идеше баш а денес после изјавава ме прашуваат за карти.:)

Он го боли стојко, ќе си оди за година дена, туку само ја зголемува тензијата и прави поголем ризик за гледачите на неговиот тим посебно.

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.838
Поени од реакции
36.875
Оти провоцира баш тој кој што треба да биде сталожен и стабилен, кој што треба да гради спортско ривалство а не да создава антагонизам „ние македонците они изродите или што ти знам“. Оти после него дел се палат „арно им го пикна, арно им кажа“ а другата страна нормално изиритирана е од тоа. И после у Борис може на некој ни крив ни должен ќе наебе поради некој друг што безпотребно дига тензија. Може и тоа му беше целта со изјавата, што знам. :) Ете и Столе му одговорил.

До сеа немало проблем на неутрални трибини од тоа ја што сум видел, каде што и таму се повеќето за Вардар, само некои едно-две препуцавки со зборови.

Како капак на сето ова, уште не е позната ситуацијата со картите и нивната продажба....

Член од
14 март 2010
Мислења
16.922
Поени од реакции
16.193
Де бе, ако беше за тоа до сега ќе ги испоколеа гледачите на тимовите што ги водел Мурињо. :)
Се попалија сите ..

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.319
Поени од реакции
15.571
Де бе, ако беше за тоа до сега ќе ги испоколеа гледачите на тимовите што ги водел Мурињо. :)
Се попалија сите ..
Мурињо си има достоинство и не меша патриотизам и политика во спорт. Интелектуална проституција би рекол Мурињо за потегов на Лино.

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.838
Поени од реакции
36.875
Мурињо си има достоинство и не меша патриотизам и политика во спорт. Интелектуална проституција би рекол Мурињо за потегов на Лино.
Абе друго е тоа таму. Али овој кај се наоѓа повикан да дели патриоти кој биле, многу безвезна изјава. И да не ме сфатиш не викам сеа дека у сала ќе биде колеж или нешто, али вакви изјави не се од корист за позитивна или барем посмирена атмосфера дефинитивно.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.652
Мурињо... достоинство?! Знам дека на Интер им донесе титула во ЛШ, ама па и ти претеруваш, исто срање како Лино... И не му требаше ова на Червар, ама па и не убил човек.

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Червар го кажа истото што сите го знаат и она што ние на форумов многу пати сме го дискутирале, Металург е цела македонска репрезентација а во составот на Вардар има преголем број на странци. Тоа е вистината не е тоа провокација.

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
СЕНЗАЦИЈА ВО БУНДЕСЛИГАТА: ХАМБУРГ ПОРАЗЕН ОД НОВАЈЛИЈАТА БЕРГИШЕР

05.09.2013 08:50

Големо понижување доживеа актуелниот шампион на Европа.
Екипата на Хамбург го загуби натпреварот од првото коло против новајлијата во Бундеслигата, Бергишер, кој ги совлада со огромни 34:27 (14:14). Поради своето учество во Супер Глоуб, Хамбург дури сега го одигра својот прв натпревар во новата Бундес-сезона и веднаш забележа пораз.
Кај Бергишер најдобар беше Силаѓи, со седум постигнати гола. Бергрен додаде пет, а Гунарсон четири. Во екипата на Хамбур подобар од другите беше Дувњак, со шест постигнати гола, додека Флор и Линдбер постигнаа по четири. Жарко Марковиќ само еднаш се запиша на листата на стрелците, постигнувајки го првиот гол за Хамбург, во третата минута.

Член од
30 август 2009
Мислења
584
Поени од реакции
212
Што се случува со странава на федерација?

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Се враќа Луди Милојко.

TREFILOV IS BACK: Russia appointed new-old headcoach!

With 5:4 win in voting process in Russian Federation Executive Commitee, legendary Evgeny Trefilov is appointed for a new Women’s National team head-coach who will lead Russia in campaign for EHF EURO 2014! Legendary coach was sacked a year ago due “poor” results in the last few years at EURO 2010, WCh 2011 and Olympic Games 2012, but than Russia missed to qualify for WCh 2013 without him, for the first time in last 40 years! People realised that Trefilov’s time wasn’t that bad…
Since 1993 Trefilov won four World Championships title with Russia.

Kajgana Shop

На врв Bottom