Ракометни трансфери

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549

"Дајте ново дете".:boksix:

А, новото дете е Владо Шола.:pipi:

Член од
28 јануари 2018
Мислења
1.871
Поени од реакции
7.657

"Дајте ново дете".:boksix:

А, новото дете е Владо Шола.:pipi:

Овие Загреб незнаат кај тераат веќе неколку години,еден куп безпотребни трансфери,менуваат тренери како чорапи,едноставно циркус од клуб станаа.
Јасно беше колку е саат уште Хорват кога замина после 15 години поминати во Загреб дојде во Металург.
Штета само за клуб како Загреб што вака функционираат,голем потенцијал има во клубот за големи резултати.
Јас не памтам некогаш Загреб да бил послаб,ништо чудно ако оваа сезона Нексе им го земе првенството.

Член од
5 април 2013
Мислења
3.395
Поени од реакции
7.049
Овие Загреб незнаат кај тераат веќе неколку години,еден куп безпотребни трансфери,менуваат тренери како чорапи,едноставно циркус од клуб станаа.
Јасно беше колку е саат уште Хорват кога замина после 15 години поминати во Загреб дојде во Металург.
Штета само за клуб како Загреб што вака функционираат,голем потенцијал има во клубот за големи резултати.
Јас не памтам некогаш Загреб да бил послаб,ништо чудно ако оваа сезона Нексе им го земе првенството.
Искрено не ми е ни јасно зошто го бркаат Вори кога веќе решија летото да му дадат шанса. Со овој состав кој го имаат што очекуваа? Резултати реално се во рамки на можностите на екипата. Кој и да е тренер ќе бидат топовска храна во ЛШ. Со Нексе шансите им се 50-50 во домашното првенство... Таа е реалноста.

Член од
4 март 2017
Мислења
2.271
Поени од реакции
6.592

Добар пазар за Минчовци, мислев дека дечково уште порано ќе заврши во некоја од "постабилниве" балкански екипи.

Последно уредено:
Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Нема шанса тоа да се случи. Алборг е озбилен проект години наназад, газдата е исто мултимилионер, плус ќе имаат уште неколку јаки спонзори, еден од нив е и Jutlander Bank со влог од 5-6 милиони евра.

А и тоа што го споменуваш со Копенхаген беше класична хајка против Каси Нилсен, пред некој месец ги доби на суд, па сега можат само да му попушат.
Работи на обнова на проектот на Копенхаген, јас очекував тој да ги собери повторно сите овие топ скандинавци, но ете се појави уште еден одличен проект во Алборг.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Бјорнсен и Палмарсон истотака потпишале во Алборг.

Kajgana Shop

На врв Bottom