Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mislam deka protiv Holandezite ke ni bide polesno vo napad, ali poteško vo odbrana pred se zaradi nivnata brzina. Ke treba fokusot da bide skroz na Steins i Smits kolku e toa možno, a da se ostava prostor povekje na drugi pozicii.Nešto slično kao so Ungarija koga se fokusiravme na nivnite pikeri.Побрзи да но ни приближно корпулентни во одбрана како маџарите.
Сите играчи ни се важни реално.Ja da sum kirca ke stavam nekoj nebiten igrac da go cuva Steins i pri prv napad krvnicki da go faulira da go ispotepa makar i u koma da go stavi i normalno crven ke dobie igracot ali so kurac ako e nekoj nebiten![]()
ке бидит жестока утакмица стафан олсон отсекогаш се палел екстра на репки од бивша ју.....полесно ке ни бидит во напад и одбрана но тие ке фураат брз центар и контри и тука да ги спречиме ..главна е тројката кај/лук/дани.....мислам кире ке напрајт измени и близнаците ке добијат повеке шанса ,нека го остает дани да лупат од 9 метри и него да му фатит никучот неколку живиПобрзи да но ни приближно корпулентни во одбрана како маџарите.
Ja da sum kirca ke stavam nekoj nebiten igrac da go cuva Steins i pri prv napad krvnicki da go faulira da go ispotepa makar i u koma da go stavi i normalno crven ke dobie igracot ali so kurac ako e nekoj nebiten![]()
Сеа да си до мене како ќе ти залепам еден шамар за ова што го пиша има 3 дена да се чудиш. Говедо едно.Ja da sum kirca ke stavam nekoj nebiten igrac da go cuva Steins i pri prv napad krvnicki da go faulira da go ispotepa makar i u koma da go stavi i normalno crven ke dobie igracot ali so kurac ako e nekoj nebiten![]()
Ништо посебно не им се голманите,Митревски е поквалитетен.Холандија шо голмани има?
Ништо специјално. Холандија има 2ца светска класа играчи, Смитс и Стеинс, а останатите се просечни играчи кои одлично се вклопуваат во нивниот систем базиран на брза игра и транзиција. Затоа последниве неколку години имаат по неколку ултра срамни порази од поквалитетниве репрезентации, зашо ако им ја запреш транзицијата тогаш не знаат кај тераат.Холандија шо голмани има?
имаат добар голман ,во бундеслига бранит и кој ке влезит во ритам ко ландин е,се надевам најлош ден во кариерата да му е против насХоландија шо голмани има?

Ништо специјално. Холандија има 2ца светска класа играчи, Смитс и Стеинс, а останатите се просечни играчи кои одлично се вклопуваат во нивниот систем базиран на брза игра и транзиција. Затоа последниве неколку години имаат по неколку ултра срамни порази од поквалитетниве репрезентации, зашо ако им ја запреш транзицијата тогаш не знаат кај тераат.
Како знаеме и умееме мора да умртвиме игра и да ги тепаме повеќе гореспоменатите двајца, а со тоа да ги направиме нервозни. Ме плаши многу Стеинс, нема теорија Мечка и Марковски да го пратат, ќе имаме сигурно доста исклучувања. Од друга страна против Унгарија очајно го браневме нивниот десен бек Илиќ, а сеа на таа позиција го имаме Смитс, еден од најдобрите во свет на таа позиција.