Различни цени во маркетите на Tinex

F

fantomX

Гостин
Што е па Тинекс должен да држи исти цени во различни маркети? Како му чини, така формира цени, шо е проблемот? Одете во кам ако не ви чини, то е за пролетери.

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Само што се вратив од Тинекс.

Одам и си земам продукт што кошташе 39 денари. И се добро, платив и пред да излезам ја гледам фискалната. Цените на сите други работи беа ок, ама ова од 39 денари гледам од рафт до каса поскапело за 4 денари и ете ти го на сметка 43 денари.
Најискрено се изнервирав и идам на каса и викам на таа кучката вака и вака и без збор одма го врати она, ваљда се свесни дека праат цигански превари, порано бар ми се извинуваа и се вадеа некако.
Да беа работите што ги купував за мене сите ќе ги вратев.

Муабетот ми беше да не купувате од кај циганиве. Сите пари што ги имаат украдено со оваа педерска финта за гробни места да ги потрошат.

Сеа идам од веро да допазарам.

Член од
21 октомври 2009
Мислења
1.534
Поени од реакции
2.418
муслите што се во тинекс кај електро се 120 денари
во прилеп во тинекс се 180 денари ..
види мајката

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Тинекс-от во центар на Охрид е најскап. Патем, законот за наплаќање кеси мислам дека специјално за Тинекс маркетите е донесен. Проверувајте фискална на каса. При наплаќање е поскапо отколку на рафт што е означено. Мене неколку пати до сеа ми имаат намалено цена на каса, бидејќи се бунев.
Kаде можам да го најдам овој закон, со кој се наплатува кесата?

Kajgana Shop

На врв Bottom