Разлика во години помеѓу децата

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Со брат ми сме пет години разлики али јас би рекла колку помала разлика толку подобро... Штознам некаде околу три години е идеална разлика според мене...

Член од
6 ноември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
44
Па јас со едната сестра сум разлика 2 и пол години,со брат ми 7 и со другата сестра 8 год и за разлика од моето мислење дека е подобро децата да се на помала разлика јас подобро се сложувам со постарите..И да блискоста не зависи од разликата во годините..

Член од
1 јули 2008
Мислења
741
Поени од реакции
76
И со брат ми и со сестра ми сум разлика 8 години :tapp: Односите ни се ОК, ама сепак мислам дека е подобро помала разлика во години...

nelo

Смрта е сигурна, животот не е!
Член од
29 мај 2008
Мислења
109
Поени од реакции
0
Јас со брат ми сум 2 години и супер ми е

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Мислам дека нема некое посебно правило,како е подобро.
Јас од лично искуство не можам да зборам, дека немам ни брат ни сестра, но кај луѓево општо приметувам дека оние со помала разлика во години се поблиски и поотворени едни кон други, заедно искачаат итн.
Сепак, нормално, како и секогаш - исклучоци ИМА и тоа во поголем број. Има со голема разлика меѓу нив, а се премногу блиски.

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Јас сум за помала разлика...со сестра ми сме разлика 1година и 8 месеци и мислам дека за се може да ме разбере и дека горе долу се соочуваме со исти проблеми:smir:

Jovannah

Smile me baby
Член од
11 февруари 2008
Мислења
584
Поени од реакции
50
Јас сум родена на 23 декември 1989 година а сестра ми е родена на 21 декември 1988 :)

drag43_sexy

вауууУ!
Член од
3 октомври 2007
Мислења
1.349
Поени од реакции
2
Со сестра ми сум разлика 1 година , нема голема разлика :)

Lorddd

Титула - Лорд
Член од
18 март 2007
Мислења
1.067
Поени од реакции
53
Со сестра ми сум 1 година и 10 месеци разлика-2 години де :). Повеќето блиски околу мене, другари, другарки имаат разлика со сестра/брат, 2 години. Сметам дека 2-3 години е идеалната разлика меѓу децата.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
глупо е голема разлика во години

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Јас со брат ми сум 6 години и мислам дек не само според мене и него глеано туку според сите со поголема разлика,имат несогласувања а посебно и ако се + спротивен пол :toe:

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
Со сестра ми сме 4 години разлика, сега супер се сложуваме, но порано не беше така, бидејќи беше мала и немаше разбирање за мене :). Сега си помагаме многу една со друга. Сепак, мое мислење е дека две години е идеална разлика, да бидат поблиску со возраста.

Член од
31 мај 2008
Мислења
402
Поени од реакции
51
Со брат ми сме 4 години разлика, добро функционираме не да не, ама што помала разлика толку поголема блискост ( според мене )

Член од
2 август 2008
Мислења
743
Поени од реакции
460
4 години сме разлика со брат ми тој е поголем,лошо ми беше порано кога бевме помали секогаш јас јадев ќотек и немав право на глас...али сега супер си се сложуваме 2 години се немаме ни скарано ни степано! А и убаво е да имаш поголем брат,можеби затоа што имаш во куќата некој што брзо поминал низ твоето и знае да ти го даде вистинскиот совет,можеби самата помисла дека имаш некој да те заштити таму во надворешниот свет освен мама и тате!

Kajgana Shop

На врв Bottom