Радовиш

Член од
5 јануари 2008
Мислења
981
Поени од реакции
408
Zakon grad cudo od luge! Am bulevarot e zakon ne samo imeto tuku i liucokata.Dojdejte pa da go vidite Pariz.

Член од
5 јануари 2008
Мислења
981
Поени од реакции
408
Pod ajfelovata kula ili nad nea ne e vazno. vistina deka nemangu kafici i sendvicari ama videte samo kakvi se, bez promasuvanje.

USB

Unforgiven
Член од
11 мај 2007
Мислења
241
Поени од реакции
0
U Radovish sum bil poodamna , pricinata bese za crkvata so ja pravase Gusterov stvarno dobra crkva e ... Od togas ne sum stapnal . Ne e koj znae so vo Radovis malo mesto e :toe: . A sega od koga ucam sredno (1va godina sum ) doagaat od Radovis vo Strumica ucaat nekoj, no fini luge se . A i devojcinjata se cool :icon_razz...

Член од
3 јануари 2008
Мислења
42
Поени од реакции
0
Него остајте тоа мистерот ни е од таму и по некоја случајност ми е братучед и тоа прв. У радовиш идам често иако е мало место бачка пола Радовиш ми се роднини. Шо ви е бе DIAMOND,FULL HOUSE,TIAMO,ESCAPE башка има и нова кафана BEVERLY HILLS.Закон е местото нема ни еден семафор има река има Плачковица има добри самуни се има у радовиш. Поздрав

Член од
14 јануари 2008
Мислења
134
Поени од реакции
0
да одлично градче со одлични луѓе браво за радовишани толку блиску со штипјани а толку различни

KL0$AR

I SEE DEAD PEOPLE
Член од
8 јануари 2008
Мислења
343
Поени од реакции
9
kako 1-Radovis ima gore-dolu 17000 ziteli,i sekako deka ne moze da se meri so Bitola,kumanovo,Str ili drugi.tie gradovi kako Rad.se nisto za nego.Ima dve diskoteki koj rabotat redovno do 6-7 sabajle,i toa se diskoteki koi spagat vo najdobrite vo Mak.i + ima i drugi kafici kako Virus,target.A ZA NARODOT:super se,dosta gostoprimlivi i se ostalo

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
si bile decko i devojka i deckovo i velit na devojkata RADO VISH so ubavo mesto:pos2: :pos2:

Sebastian

Too weird to live, too rare to die
Член од
26 јануари 2007
Мислења
606
Поени од реакции
9
Во Радовиш сум уште од мал. Секое лето по една недела минимум. Супер гратче, иако луѓето и не се баш најгостопримливи, особено ако ти се „ареса“ некоја радовишанка :smir:

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
А бе шо тава за Радовиш говорете? :D
радовиш и Париз е, и луѓето се супер, нема гајле ако има малку места за излевање, ама сепак е подобро да излезеш на маабет отколку на клацкање глави у дискотекита. Појќе за Радовиш лош збор, нем те! :icon_razz

don PASCAL

Tne last Don Protected By the Mafia..
Член од
2 октомври 2007
Мислења
647
Поени од реакции
19
MOE SELO VESELO R A D O V I S
:pos2: :pos2: :pos2:

Член од
5 јануари 2008
Мислења
981
Поени од реакции
408
Abe na gradot niso na mu fali problemot e vo vaseto vreme pominata tamu pa dobro da go zapoznaete.

Член од
25 септември 2007
Мислења
83
Поени од реакции
2
Епа вака Радовиш има две дискотеки едната е Full House и сега е мн убаво направено место може има некој гледано на А1 даваа и во весникот Вест имаше( што значи дека местото е стварно добро) другата дискотека или подобро речено бар е Diamond... има 4 кафичи Escape, Ti-Amo, Target и Intakt, и има интересни кафани за провод (да не ги заборавеме Beverly hills i Rio)... точно е дека на времето немало каде да се оди ама сега не смееме да се жалиме... плус гостопримлив народ сме...

Член од
12 мај 2008
Мислења
506
Поени од реакции
25
Борачите се дружат ли уште?
...Ристо Каратисто?
Мечката?
Еххх...убав град...милина е додуша..
Најубаф град ми е мене...Данзаториа рулз!

Kajgana Shop

На врв Bottom