U Radovish sum bil poodamna , pricinata bese za crkvata so ja pravase Gusterov stvarno dobra crkva e ... Od togas ne sum stapnal . Ne e koj znae so vo Radovis malo mesto e . A sega od koga ucam sredno (1va godina sum ) doagaat od Radovis vo Strumica ucaat nekoj, no fini luge se . A i devojcinjata se cool :icon_razz...
Него остајте тоа мистерот ни е од таму и по некоја случајност ми е братучед и тоа прв. У радовиш идам често иако е мало место бачка пола Радовиш ми се роднини. Шо ви е бе DIAMOND,FULL HOUSE,TIAMO,ESCAPE башка има и нова кафана BEVERLY HILLS.Закон е местото нема ни еден семафор има река има Плачковица има добри самуни се има у радовиш. Поздрав
kako 1-Radovis ima gore-dolu 17000 ziteli,i sekako deka ne moze da se meri so Bitola,kumanovo,Str ili drugi.tie gradovi kako Rad.se nisto za nego.Ima dve diskoteki koj rabotat redovno do 6-7 sabajle,i toa se diskoteki koi spagat vo najdobrite vo Mak.i + ima i drugi kafici kako Virus,target.A ZA NARODOT:super se,dosta gostoprimlivi i se ostalo
Во Радовиш сум уште од мал. Секое лето по една недела минимум. Супер гратче, иако луѓето и не се баш најгостопримливи, особено ако ти се „ареса“ некоја радовишанка :smir:
А бе шо тава за Радовиш говорете?
радовиш и Париз е, и луѓето се супер, нема гајле ако има малку места за излевање, ама сепак е подобро да излезеш на маабет отколку на клацкање глави у дискотекита. Појќе за Радовиш лош збор, нем те! :icon_razz
Епа вака Радовиш има две дискотеки едната е Full House и сега е мн убаво направено место може има некој гледано на А1 даваа и во весникот Вест имаше( што значи дека местото е стварно добро) другата дискотека или подобро речено бар е Diamond... има 4 кафичи Escape, Ti-Amo, Target и Intakt, и има интересни кафани за провод (да не ги заборавеме Beverly hills i Rio)... точно е дека на времето немало каде да се оди ама сега не смееме да се жалиме... плус гостопримлив народ сме...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.