- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.368
- Поени од реакции
- 84.607
Ја никад не сум платил ниедна.Јас што да правам бе сите што стигнаа ги искинав ? да не ми пуштат арачлии извршители да ме дерат ?
Нема уште никој да дојде.
Ја никад не сум платил ниедна.Јас што да правам бе сите што стигнаа ги искинав ? да не ми пуштат арачлии извршители да ме дерат ?
Како стоиш со трансакциони сметки? Мислам дека сега воопшто и не идат, кога ќе ти ги блокираат сметките, сам ќе трчаш по нов.Ја никад не сум платил ниедна.
па до сеа ништо...Како стоиш со трансакциони сметки? Мислам дека сега воопшто и не идат, кога ќе ти ги блокираат сметките, сам ќе трчаш по нов.
Не знам како оди тоа за физички лица, но знам дека забарката моја, односно на нејзината фирма како правен субјект и блокираа трансакциона сметка заради неплатени радиодифузни такси. И мораше да плати некоја сума плус сметките за да и ја одблокираат.па до сеа ништо...
али ете никад ниедна не сум им платил...
МТВ е телевизиска станица, не кабелски оператор, ти се измешале лончињата.neka naprai mrtv kablovska tv site ke platat cnn enajaka tv ima mal objekt mali troskovi zamislete mesecno kolku struja trosi mrtv zadrugo danese pravi muabet.so kablovska kese resi problemot imat jak kadar aiza nas ke bide super nema dane dupat kablovskite firmi nese seriozni seponasat kako tezga od bit pazar ne isklucuvat koga sakat nikinat kanali ponivna zelba avo dogovorot ne pisuva taka nikoj niv negi kontrolira sto sakat si pravat negledam problem zosto mrtv ne pusta kablovska tuka nesto mirisa?
Во ред, ќе поднесам лично, ама они прво да ми обезбедат слободен ден за таа активност.може и лично да се поднесе барањето на шалтерите на сМРТВ и УЈП.
И да и обезбедат на сестра ми авионска карта да дојдеВо ред, ќе поднесам лично, ама они прво да ми обезбедат слободен ден за таа активност.
Сега баш вртев на оние 3 телефона во мрт никој не се јавуваше, па свртев на 080033000 и ми кажаа дека треба да отидам во ујп Куманово да поднесам барања, не мора во Скопје да се оди.И да и обезбедат на сестра ми авионска карта да дојде
Погрешно се ОДразив, мислев - може било кој да го поднесе барањето на шалтер, не мора ти да одиш, може само да го потпишеш и некој да го однесе.
Во секој случај, пишав и на другата тема, "ненамернава" грешка има наседнато сигурно еден куп луѓе. А, на инфо линијата на УЈП ми кажаа дека треба веднаш да се пријави грешката зашто во спротивно ќе си тече претплатата и ќе се смета дека е прифатено (како да не е грешка).
Како бре прифатено, па нели има закон дека мора според некое правило да внесат во нивната евиденција, па после да ми праќаат сметки.во спротивно ќе си тече претплатата и ќе се смета дека е прифатено (како да не е грешка).
Собирај парталите и бриши кај брат тиИ мене ми стигнал радиоконтузниот рекет. И на брат ми исто, иако неколку години живее во странство.
Не знам што да го правам.
Како ти успева ? Да не живееш лево од Вардар ?Ја никад не сум платил ниедна.
но не секадеепа јбг,ќе плаќаш како и сите.. и у други држави има рдт и таму се приморани..