Pa nudat vekje videno, za nas obichnite, ednakvost vo SIROMASHTIJATA, za niv "avangatdata" :viski, zeni, vili, decata na shkoluvanje i rabota kaj neprijatelot, vo "truliot" kapitalizam.Vekje videno no za nesrekja, nedovolno proucheno a ushte postrashnoto nositelite- bivshata "avangarda" ushte nekazneta.И заборавив погоре да спомнам
ај сега ќе ја турнеме власта, и тие не чинат и што нудите??
жити се кажи која е опцијата да знам
можда ќе е подобра
комунизам.. :smir:
а бре убаво кажа огледало погоре вие мака во животов немате видено ѓубриња едни, да ве видам во нива да копате за леб, тоа за вас
не од богати родители во Ск само на готово цел живот и сега демагогии ќе ми кажуваат овде левица , десница триста чуда
седи молим те
Не го чуствуваш етноцентризмот во кампањите на "владата"?Picasso, ne se zamaraj so nea, taa e dokazana deka gi mrzi Vlasite,i toa na drugi topici na forumov.Toa sakase,devojceto da ti go kaze megju redovi. Deka ne go saka Ofcar samo zatoa sto e Vlav. Razbiras?
Nacionalizmot vo svojata progresivna forma se pretvara vo etnocentrizam,koj samiot po sebe vodi kon fasizam...
Ti sam proceni do koj stepen e dojdena Pocituvanata![]()
Кој е обесправен? Кој е поробен? Кој е потлачен?Кој црн етноцентризам??
Каде најде етноцентризам? Ајде, потлачен, поробен и обесправен мој собеседнику, објасни каде најде етноцентризам?
У најмала рака сте смешни со ова "хуманоста".picasso ne se trudi da propagiras humani vrednosti
profesionalnite makedonci ke te docekaat na noz
neli ti rekov picasso
Ќе излезе со перењето.so vikav ja picasso
aj mozebi utre ke procitas
e mene ne mi se pravi^ Не ме игнорирај сонце, баш сум расположена и ми се праеше муабет со ваквите граѓани на светот ко вас.![]()