Работи од минатото

pearl

..~..~..~..~..~..~..
Член од
20 август 2005
Мислења
2.651
Поени од реакции
1.962
Mи текнува на гринго прашокот за сок. Се купуваше по аптеките, ама ние го јадевме, односно лижевме така на суво, па после јазиците виолетови. Ех ... :)

Друго, краш експрес. Инаку немаше шанси млеко да се напијам. Не можев да најдам, ама ако се сеќавате внатре обавезно имаше пластични кругчиња со различни фигури, за цртање со пополнување. :)

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.404
Поени од реакции
5.961
Ако нешто најмногу сакав кога бев дете беа боенки и книги. Не знам колку фломастери и маркери се потрошија...

Зоки и Лидија.

Мурго и коска.

Пеликан гумичка кон која имав посебна љубов и постојано ја чистев.

Не лути се човече, плачев и се зацрвенував дури од нервози кога губев.

Имав вакво камионче, што ми го купи баба ми од Бугарија и само дома си играв со него за да биде ново.

Фраер си ако имаш вакви и пикаш по 5-6 во уста за да не ти ги украдат. :D

Тефтерчиња од некои цртани филмови и Касандра.

Споменари.

Патики што светкаат. Светкаа само недела дена. :pos:

Овие ги памтите? Пак се на мода, по цел ден ми штракаат децата во маало.

Новогодишна атмосфера, честитки, лампиони, балони и пакетчиња.

pearl

..~..~..~..~..~..~..
Член од
20 август 2005
Мислења
2.651
Поени од реакции
1.962
Се сеќавам и на чешката ТВ серија Арабела. Дури ги натерав моите да ми купат специјална црвена кабаница за дожд како пелерина и договорот беше штом ја облечам да бидам невидлива и да не ме закачаат. :)

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Не можев да најдам слика од старите говорници, ама и овие заминаа во историјата. Ретко која работи! .)
И нешто од мене бонус пак од домашната колекција, имаше едни чоколади и со нив идеа едни пластички картички со имињата и слики од фудбалери беше за светското 2002 Кореја & Јапонија.
17102012723.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom