Работи од минатото

А

Анноун

Гостин
кога гледавме филмови , главата тапан ни ја праеја со нашата реклама за осигурување "полека , полека , ни животот не ти е осиугерен"

а од странските ја даваа и даваа рекламата за BU ( почнува на 1:07 на видеото )

Ева Ева Ева :pipi:

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
И се разбира пред да дојдат видеата, интернетот и компјутерите па се живо и диво сега има пристап до такви работи.
Во наше време за женската физиономија,и општо за сексот се учеше од вакви сликовници, кој што сега се исчезнат вид. :(

Да се намучиш дур да дојдеш до некое вакво списание, во трафика продавачот ти вика бегај бе мал си ти за вакви работи, некој донел во школо па некако ќе измолиш да ти ја даде, па потоа следи пронаоѓање на скришно место кај да ја скриеш да не ти ја пронајдат,па читањето у купатило.
Не ко сега клик и ајде порничи,мрсни тастатури и мауси.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
кога одевме кај другарчињата од улица на роденден дома крај 16 или 17 часот :vozbud: а сега по игротеки, кафичи, блабла.....
после тебе кога ќе ти е роденден ги каниш сите кои сакаш да ти дојдат на цел глас кажуваш во колку саат, за инает од тие што си се скарал пред 2-3 дена, оти ти ги зеле билите (џамлиите).
подароци: рамка, часовник, мала кола, тетратка, пенкало или 100 ден......за женски по некоја кукла, споменар, мече, лабело........

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Ако си растел во русија:pos:
а што е смешно, дај објасни ми?
деца се и исто деца и во Русија, и во Тунгузија
во МК да не немало вакви прошетки ( забавачиња или првачиња) како мислиш дека се движат преку улица денес децава на таа возраст?!

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
а што е смешно, дај објасни ми?
деца се и исто деца и во Русија, и во Тунгузија
во МК да не немало вакви прошетки ( забавачиња или првачиња) како мислиш дека се движат преку улица денес децава на таа возраст?!
Незнам колку си запознаен, абе какви прошетки какви бакрачи. Те носат во градинка во 7:00 и до 15:30 и внатре затворен. Нај голема прошетка било ако градинката има двор па во него.
И не е темава за работи од минатото во русија, туку за нашето минато.
Еден нека се јави вака што го шетале во градинка,нека каже јас вака се влечев кога бев во градинка.:pos:

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Незнам колку си запознаен, абе какви прошетки какви бакрачи. Те носат во градинка во 7:00 и до 15:30 и внатре затворен. Нај голема прошетка било ако градинката има двор па во него.
Еден нека се јави вака што го шетале во градинка,нека каже јас вака се влечев кога бев во градинка.:pos:
jas si pishav za moeto detstvo. a za tvoeto neznam kakvo bilo:eek:

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Колку години имаш ?
sigurno pomalku od tebe
i ne zezaj - sestra mi ima mali deca - pred izvesen period gi nosele na proshetka vo ZOO
i odele fateni dve po dve- samo zatoa shto avtobusot gi simnal pred sam vlez- znachi nemale potreba da preminuvaat ulici
isto taka znachi deka ne gi drzhat zatvoreni ko vo kafez- kako shto TI kazha.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.650
Поени од реакции
59.616
Во погрешна градинка те пикнале.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
sigurno pomalku od tebe
i ne zezaj - sestra mi ima mali deca - pred izvesen period gi nosele na proshetka vo ZOO
i odele fateni dve po dve- samo zatoa shto avtobusot gi simnal pred sam vlez- znachi nemale potreba da preminuvaat ulici
isto taka znachi deka ne gi drzhat zatvoreni ko vo kafez- kako shto TI kazha.
Вчера, завчера, лани прехлани не е минато бе дете, а и одење по двајца во ред не е влечење за маичка:pos:

Кој се сеќава на строењата пред да се влезе во училиште ? :icon_lol:
--- надополнето: 27 октомври 2012 во 23:04 ---
Во погрешна градинка те пикнале.
Весели цветови :pipi: се протуривне од палента јадење :pos:

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
jas imav vakvi prosetki skoro sekoja vtora nedela vo gradinka:D

Kajgana Shop

На врв Bottom