Работа на интернет

Dr_ViRuS

DarkSide with green light
Член од
9 јануари 2006
Мислења
1.076
Поени од реакции
28
Ме интерисира дали има некој од вас кој работи на стрнаци како изнајми роб (rent a coder) или на guru.com.
Па ме интерсира за некој финти како да се постигне подобра цена и како до повеќе проекти .

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.101
Поени од реакции
11.526
Прво се враќаш во второ одделение и учиш правопис и интерпукција на зборови.

Откако ќе го совладаш ова скокаш до трето и учиш како да формираш просто-проширени реченици.

После ова ќе напишеш неколку писмени задачи на тема „Како го поминав летниот распуст„ и „Што би сакал да станам кога ќе пораснам„, ќе прочиташ 2-3 лектири (од кои Зоки-Поки и Карлсон лета се обавезни) се враќаш на форумов и ќе го поставиш истото прашање. Меѓутоа тогаш сите ќе те разбереме што сакаше да прашаш.

Член од
22 јули 2006
Мислења
1.265
Поени од реакции
36

Откако ќе го совладаш ова скокаш до трето и учиш како да формираш просто-проширени реченици.

После ова ќе напишеш неколку писмени задачи на тема „Како го поминав летниот распуст„ и „Што би сакал да станам кога ќе пораснам„, ќе прочиташ 2-3 лектири (од кои Зоки-Поки и Карлсон лета се обавезни) се враќаш на форумов и ќе го поставиш истото прашање. Меѓутоа тогаш сите ќе те разбереме што сакаше да прашаш.
:pos:

Dr_ViRuS

DarkSide with green light
Член од
9 јануари 2006
Мислења
1.076
Поени од реакции
28
и потоа пак на факултет заеби не ми се враќа толку назад
:wink:

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362

ГОЛЕМО ЛОЛЛЛЛЛЛЛЛЛ

Член од
19 јануари 2006
Мислења
127
Поени од реакции
1
Брат ,дај изјасни се подобро ,ништо не те разбравме

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334

Заборави да му ги препорачаш: Белото циганче и Пипи долгиот чорап!

cYb3rc0re

~ место за реклама
Член од
3 мај 2005
Мислења
914
Поени од реакции
170
Ме интерисира дали има некој од вас кој работи на стрнаци како изнајми роб (rent a coder) или на guru.com.
Па ме интерсира за некој финти како да се постигне подобра цена и како до повеќе проекти .

1. Набилдај пртфолио.
2. Набилдај го уште малку.
3. Клај цена од 7-8 евра саат.
4. Биди спремен да работиш и цел месец без пари (првото демо што го работиш, обично го работат сите, па ако ти го одберат - ок, ако не, освен што не ти е платено пак ок)
5. Помоли се на господа.
6. Ако фатиш проект и го сработиш перфектно, можда ќе имаш и долгорочен партнер за работа.

Јас паднав на 4-ка :)

Kajgana Shop

На врв Bottom