Работа на брод

Член од
30 јули 2011
Мислења
589
Поени од реакции
246
Isto i jas imam aplicirano za HouseKeping i vo sab mi e i mene marlin test, samo zeznato e mnogu sto ke idele Hrvatite pa oni ke ne cuvaat daka da nema sansi nes da ni pomognat dodeka ako ne idea oni od agencijava ke ni go resea t.s ke ni pomognea bez problem ali jbg so e toa e ...
каков е тој тест за што е

Член од
18 февруари 2013
Мислења
7
Поени од реакции
0
go imam jas testot vo demo verzija ali mnogu gramatika ima po nego :))) valjda ke go minime :))

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
Здраво, нов сум во оваа тема, сакам да прашам кој ми се можностите, односно која работа би можело да се работи на брод, имам одлично познавање на англиски зборење/пишување, и дали има некоја опција да работиш како фитнес инструктор и дали има потреба од некакви лиценци? Фала.

Член од
6 февруари 2013
Мислења
39
Поени од реакции
10
Знае некој кои бродски компании се добри (освен Карнивал иако малку опаднаа они со фркава што беше пред некој ден)? :) Ох и исто, дали има јака конкуренција за работа како бар келнер? Имам искуство бааги за тоа па ќе целам кон такво нешто. :)

Член од
5 февруари 2011
Мислења
234
Поени од реакции
28
zdravo i jas polagam marlins vo sabota izgleda sme na istiot vo Aleksandar Palce vo 9 dali mozes da mi go isprats demo testot za da g idam prasanjata pozz
Sigurno sme zaedno posto i mene taka mi rekoa sab vo 9 ... kojznae dali ke go mineme posto ke ne testiraat hrvatite, a inaku od strana na dokumenti so treba da se sredi, i dali nekoj ima CV da mi dade da vidam kako go napravil ?

Член од
5 февруари 2011
Мислења
234
Поени од реакции
28
A moze li da dobijam CV da mi dadete da vidam primer kako se pravi ? ama vase CV veke dadeno ...

Член од
30 јули 2011
Мислења
589
Поени од реакции
246
читав по хрватскиве форуми дека бил ептен лесен и бил различен зависно од која позиција

vlay_markoman

r3k1NNz0R.mp3
Член од
24 септември 2012
Мислења
176
Поени од реакции
43
sto treba da ispolnuvas za da rabotis na brod imam zavrseno kako kuvar raboteno imam edna godina kako skaradzija kako kelner kako kuvar ????? SSS UGOSTITELSKO ZA GOTVAC IMAM ZAVRSENO ???????

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Здраво, нов сум во оваа тема, сакам да прашам кој ми се можностите, односно која работа би можело да се работи на брод, имам одлично познавање на англиски зборење/пишување, и дали има некоја опција да работиш како фитнес инструктор и дали има потреба од некакви лиценци? Фала.
За фитнес инструктор, масажери , обезбедување и некои така позезнати позици е премногу зезнато и тешко дека некоја компанија би се нафатила да те опне на таа позиција

Сите сертификати ќе ги добиеш на брод после сите предавања за безбедност и вежби во случај на евакуација ќе имаш тестирање и ако положиш си ги добиваш тамо

Kajgana Shop

На врв Bottom