ако ако дај боже да чуеме,идиоти,добро бе мајку му стара како имаат совест овие лиѓе,и тие шо го правеа таканареченото интервју беа од македонија.јас за разлика од Леандра коа бев не се валкав од смеење пошо бев нервозен поради гомнариите шо ги слушав,па дури сакаа да ме тргнат многу сум прашувал.еве имам некои познаници шо влегоа у играта уплатија пари,ги гледам стануваат нервозни,да не искочи да напраиме ние акција .позззззззззDruze kaj i da e ke curat.Slusnav deka vo MVR imaat akcija RIVER SITI vo koja e vklucena i goreopisanata firma,pa neka im objasnat kako se vadi rabotna viza za UAE.Pozdrav druse ke cueme na vesti nabrzo
ке има у брзо време информации,ке видиме шо ке се случи со нашиве печалбари кога ке стигнат таму ,ако стигнат секакаGo sledam forumot no site sto pisuvate ili ste slusnale ili mislite ili pretpostavuvate no nikoj ne dava sigurni informacii ako gi ima nekoj go zamoluvam da pise:
loge sekoja skola se plaka pa i ovaa 200 evra
no podobro e da se ucime na tugite greski
za akcijata na mvr ne znam ama znam deka trebase denes luge da odat i ne otidoa,ke vidime denovive ako ne otidat da 10 avgust duri u septemvri radi ramazan ,ke pisam ako ima nesto novo ,inaku kako pomina ,tie tetkite ti kazuvaa prikazni a?inace tie 7 zgradi od po 40 sprata uste temeli ne se udreni , a ima prijaveno gipsari ,elektricari, varioci i drugi rabotnici ,pa vidi sea ti sto ke rabotis,nesto ne e kako sto treba ,ke vidime.i jas bev zagrean kako tebe ,ama?I jas denes bev vo Nahil agencija. Bev dosta zagrean i se prijaviv kako armirac ali sega me predomiluvate. Vistina li e toa so akcijata na policijata River Sity i dali nekoj ima otideni do sega.
neli vikase deka surati treba da odi. Da ne imas provereno dali postoi voopsto ovaa kompanija vo dubai. Samo pisi na google companies in dubai i nemozes da ja najdes. Baska sajtot im e sumnjiv nemaat ni edna slika od nekoi proekti sto gi imaat napraveno. Trebase da gi prasam koi porekti gi imaat napraveno do sega vo dubai. Ako ima nesto novo pisi.[/QUOTE
trebase da ide vcera,ni mu se javija ,ni nisto,on se javi mu rekoa da im se javi posle praznicite,inaku na stranata ima i angliska verzija ama nema mnogu podatoci za firmata,inaku firmata bi trebalo da postoi vo dubai spored angliskata verzija,denovive ke vidime kako ke bide,inaku ako se e vo red daj boze ,ne izgleda losa ponudata.ja licno ne veruvam vo toa
abe verojatno sprema profilot na rabotnikot,inaku vo dogovorot pisuva nahil ima pravo da IZNAJMUVA rabotnici.ova e nesto takvo.isto taka ima edna stavka 3 meseci proben period i ne e navedeno dali ke se plati ,kolku ke se plati ,nema nisto.tometo imas pp.sto bi rabotele vo kuvajt lugeto i tamu li ima rabota ovaa firma posto rabotnicite se so gradezen profil