Работа во Дубаи преку НАХИЛДОО.

Член од
24 септември 2010
Мислења
9
Поени од реакции
0
interview vo april

И јас бев на skype интервју во април. Зборував со некој господин, индиец, и по завршувањето на интервјуто ми рекоа дека се заинтересирани за да работам во Дубаи. Но од примерокот на договорот ми падна сумњив делот кај што заради некаква сигурност при потпишувањето на договорот бараа 400 евра. Си реков тоа е многу пари ама и не ја гледав суштината. наводно заради нивна сигурност а да не издржиме барем една година. По кратко размислување се откажав иако ми пратија некоја копија на CV по email, која одново требеше да ја пополнам. Ми звонеа уште два три пати на мобилен, па така ми стана уште посумњиво. Да не беше таа клаузула за 400, евра, може и ке им одговорев. Сепак, не знам дали да се радувам што очигледно сум направил добра проценка или да се нервирам дека живеам во крими-држава по сите основи а особено во делот кој сите највеке не засега а тоа е вработувањето. Инаку, ми се чини дека господинот што ја потегна темата беше исто на интервју во април.

T

Tetro

Гостин
на skype интервју
Скајп интервју за работа. ЧУДНО

по завршувањето на интервјуто ми рекоа дека се заинтересирани за да работам во Дубаи
без да знаат дали ти фали рака, нога, едно око?

при потпишувањето на договорот бараа 400 евра
Ефтинија. 400 евра, шо е тоа за нас?

По кратко размислување се откажав
Паметно, после цел муабет си намирисал нешто. :)

Ми звонеа уште два три пати на мобилен, па така ми стана уште посумњиво.
Од каков број ти звонеа? Требало да пријавиш малтретирање :vozbud:

Сепак, не знам дали да се радувам што очигледно сум направил добра проценка или да се нервирам дека живеам во крими-држава по сите основи а особено во делот кој сите највеке не засега а тоа е вработувањето. Инаку, ми се чини дека господинот што ја потегна темата беше исто на интервју во април.
Еве уште еден таков преварант

Член од
24 септември 2010
Мислења
9
Поени од реакции
0
Fala na sovetot Mettalhammer, ama sepak mislam deka treba da stavis poveke argumenti za tvoite konsttacii.POZDRAV :toe:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
I sea lugje so da se prai??
Care kakvo????
Што да се праи..ништо . Викање полиција, дигање џева, викање телевизии,праќање мејлови до новинари(ја пратив до Сител,ама уво не ги боли), фаќање за шија на копуците и ебење на курвите што работат таму..додека не му ја здувале негде накај Карибите

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Што да се праи..ништо . Викање полиција, дигање џева, викање телевизии,праќање мејлови до новинари(ја пратив до Сител,ама уво не ги боли), фаќање за шија на копуците и ебење на курвите што работат таму..додека не му ја здувале негде накај Карибите
Обидисе да пратиш маил на некој медиум чиј уредник не е 24/7 зафатен со пушење на премиерот и остала владејачка гарнитура можеби ке им чуе уво

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Обидисе да пратиш маил на некој медиум чиј уредник не е 24/7 зафатен со пушење на премиерот и остала владејачка гарнитура можеби ке им чуе уво
За кои уредници мислиш,за оние што работат кај шербетлијата Велија...

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Имаш право,они се опседнати со тоа да го оцрнат Грујо, па макар и ластовиците не се вртиле на југ,Грујо е крив...Ќе пробам

Член од
14 септември 2010
Мислења
5
Поени од реакции
0
mozebi vece zvuci glupo ama oficijalno odenje za dubai e odlozeno za 20 dena, taka kazale u agencijata pa ke vidime sto ke bide

Член од
24 јули 2010
Мислења
212
Поени од реакции
12
Neli ke se odelo za katar demek vo dubai ne mozelo da se raboti zabanile seicite da rabotat stranci , sega tie sami ke si rabotele

Kajgana Shop

На врв Bottom