Пушти го телевизорот во моментов на...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.571
Го гледав пред некој ден. :D
На Алфа или?
Случајно телевизорот беше пуштен и го наслушнав дијалогот за „типс“, и реков да им го препорачам на оние што немаат што да гледаат на телевизииве :)

Одлично филмче, ама и јас го гледав неодамна...

T

Tetro

Гостин
На Алфа или?
Цук. Ми се гади од телевизии. Едно што ме мрзи да вртам по сите канали, многу ги има, друго што само политика има. :cenzura:
Го гледав пред некој ден на пи-си. Го имав подзаборавено. :oops:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Кој може да ми го каже името на филмот што оди моментално на Канал 5 ? Фала однапред.. :D:D

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
на МТВ- собраниски канал

знае ли некој која е оваа емисија?????

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
што е ова на Канал 5???
и покажаа снимка на една со дечкото и другарката кај што се е...т и оваа им појде ама и камериве снимаат и има како водители и обезбедување. се работи за шоу некое или???
--- надополнето: Aug 23, 2011 10:57 PM ---
п.с. српски зборуваат

Член од
14 март 2010
Мислења
16.923
Поени од реакции
16.196
што е ова на Канал 5???
и покажаа снимка на една со дечкото и другарката кај што се е...т и оваа им појде ама и камериве снимаат и има како водители и обезбедување. се работи за шоу некое или???
п.с. српски зборуваат
Код:
http://kanal5.com.mk/default.aspx?mId=132&egId=1&articleId=577

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Код:
http://kanal5.com.mk/default.aspx?mId=132&egId=1&articleId=577
што е ова на Канал 5???
п.с. српски зборуваат
мислам дека е онаа емисијата прељубници. има и ваква тема низ форумов прочепкај најди ја ке видиш за шо се работи - ме мрзи да објаснувам

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
мислам дека е онаа емисијата прељубници. има и ваква тема низ форумов прочепкај најди ја ке видиш за шо се работи - ме мрзи да објаснувам
прв пат го гледам ова. случајно пуштив и ми падна интересно ама не знаев што е, ни на филм ни на емисија ме асоцираше :D го отворив линкот погоре и видов од прилика за што се работи, сепак фала Ч)

T

Torchyrus

Гостин
Сега ѕвони телефонот на татко ми и гледам го бара еден пријател јас му кревам пошто татко ми испадна , а ги заборави телефоните дома , и овој пријателот на татко залетан не знае дека јас му се јавив ми бика брату пуштај на АБ Канал многу јака емисија има за силикони прават муабет неш ово оно и мене ме фати една смеа и му викам абе чичко Кире не е тато , Аце е му викам еве го сега ќе дојди накај тебе гледајте заедно :D па ете ако уше некој нема шо да гледа нека пушти АБ Канал по сугестија од пријателот на татко ми :pos: :D

Член од
13 август 2008
Мислења
827
Поени од реакции
101
на канал 5 почна филмот Iron Man, а на Сител ке има Deja Vu-јака акција со Denzel Washington од 23-15, филмовиве се прилично понови тоа ме зачуди малце

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
МТВ 1 КИРИЛ ЏАЈКОВСКИ :vozbud: 90 минутен настап на плоштад !

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Миленко се враќа на старите патеки или така ми се чини...Моментално иде у етер и покрај баналниот вовед (политика бла бла) еве ќе емитува документарец за 11 септември.Браво ако е така!

П.с Мислам заслужува да му се отвори темата пак ако продолжи како уфолог и разбивач на мистерии.

Kajgana Shop

На врв Bottom