Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Озбилно сега, игнорирај ти некој досаден како мене и терај си со тоа што мислиш дека треба да правиш на форум. И...

И сега ти си имаш дома четири деца, две посвоени, едно црнче, жена од Молдавија, дома украинка чувате, имате вдомено куче без една нога, како мал те киднапирале вонземјани, ама само блиските знаат и ви дале сума пари да не раскажувате и тој досадниот ова се, ама баш се го копал и копал и копал зошто ете сака да се замара со туѓи животи и си лепи на секој пост еве го овој со ѓупчето посвоено, сакато куче ко него, со таа од украина лом ја прават жена му дома во лудница бил еднаш... И ти си кулираш, скролаш и игнорираш.
Озбилно, ама озбилно нема воопшто да се замараш?

Јас не сум досадна зошто не ми се допаѓало мислењето на некојси зошто пишувал мислења за дешавките во светот што се за мене глупави, за внимание ич, него не може на јавен форум некој да силува со вадење лични податоци и подбивање со нив.

Да ги пријавиш само ќе бидат забришани, тие пак ќе си продолжат, и извини ама во право си ама за ваквите сметам дека не треба да има место на форум ни па никоја социјална мрежа и лично не се расправам него си пишувам песнички и се надевам дека некој мој стих толку ќе ги допре што сами ќе го напуштат просторот.

Јас сум ти уствари борец за човекови права, немој да ти бидам досадна. (хехе)
Па мора да напише за да добие внимание, и ете успеала.

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.494
Поени од реакции
9.494
Па мора да напише за да добие внимание, и ете успеала.
Па може успеала кај другите со тоа жута штампа постови или дека јас сега и посветувам толку внимание да точно, ама додека пишува приватни работи за мене и измислува и дополнува и вреѓа, јас ќе реагирам, па сега извини, ако сум ти од досадните, ко што викаш игнорирај ме.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.237
Поени од реакции
23.792
Озбилно сега, игнорирај ти некој досаден како мене и терај си со тоа што мислиш дека треба да правиш на форум. И...

И сега ти си имаш дома четири деца, две посвоени, едно црнче, жена од Молдавија, дома украинка чувате, имате вдомено куче без една нога, како мал те киднапирале вонземјани, ама само блиските знаат и ви дале сума пари да не раскажувате и тој досадниот ова се, ама баш се го копал и копал и копал зошто ете сака да се замара со туѓи животи и си лепи на секој пост еве го овој со ѓупчето посвоено, сакато куче ко него, со таа од украина лом ја прават жена му дома во лудница бил еднаш... И ти си кулираш, скролаш и игнорираш.
Озбилно, ама озбилно нема воопшто да се замараш?

Јас не сум досадна зошто не ми се допаѓало мислењето на некојси зошто пишувал мислења за дешавките во светот што се за мене глупави, за внимание ич, него не може на јавен форум некој да силува со вадење лични податоци и подбивање со нив.

Да ги пријавиш само ќе бидат забришани, тие пак ќе си продолжат, и извини ама во право си ама за ваквите сметам дека не треба да има место на форум ни па никоја социјална мрежа и лично не се расправам него си пишувам песнички и се надевам дека некој мој стих толку ќе ги допре што сами ќе го напуштат просторот.

Svesna si deka bukvalno Zoki od zbor do zbor go opisa :cautious:

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.157
Поени од реакции
9.843
Важно нема по дома некоја циганска курвештија...Која си ги запоставува децата на пример. Да појасниме нели...

Последно уредено:

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.157
Поени од реакции
9.843
Има надеж Владе ќе сфати еден ден ама да не и биде касно...
Автоматски споено мислење:

Важиии нема проблем... Такви како тебе бараме овде на форум. Топ си кисче :ROFLMAO:

Последно уредено:

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.567
Поени од реакции
13.997
Temata ja pretvorivte vo chet. Imate LP za toa.
Сериозно ти го кажуваш ова? У секоја тема со другар ти Влатко дијалози како пред кооперација водите, дури ни игнор не помага.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.237
Поени од реакции
23.792
Сериозно ти го кажуваш ова? У секоја тема со другар ти Влатко дијалози како пред кооперација водите, дури ни игнор не помага.
Vrati se na postot na koj ja citirav Houp i procitaj taa sto ima napisano. Tamu po greska taa namesto tetkite go opisa nego kolku e vsusnost dosaden i naporen i kolku nema nacin beskonecno da go ignoriras.
Kako vlaga ko ke ti vlezi doma, ko ke ti se pojavi na zidot. Ednostavno nemozis da se ottarasis od nego.
Inaku da seriozen e posto malce nego go zedoja pod noze :toe:

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.146
Поени од реакции
9.615
За ова кратко мое гостување на Земјава, едно можам да кажам а тоа е: ко се бие тај се воли. Така да на пример братот заедно со Владе и Хоуп ги гледам како еден љубовен триаголник. И сега нормално, тука имаме интриги, сплетки, лукавства и т.н.

Член од
17 септември 2022
Мислења
1.073
Поени од реакции
2.571
За ова кратко мое гостување на Земјава, едно можам да кажам а тоа е: ко се бие тај се воли. Така да на пример братот заедно со Владе и Хоуп ги гледам како еден љубовен триаголник. И сега нормално, тука имаме интриги, сплетки, лукавства и т.н.
I dvajcata go sakame vlade!

Vrati se na postot na koj ja citirav Houp i procitaj taa sto ima napisano. Tamu po greska taa namesto tetkite go opisa nego kolku e vsusnost dosaden i naporen i kolku nema nacin beskonecno da go ignoriras.
Kako vlaga ko ke ti vlezi doma, ko ke ti se pojavi na zidot. Ednostavno nemozis da se ottarasis od nego.
Inaku da seriozen e posto malce nego go zedoja pod noze :toe:
Prestani da se pravdash na sekoj sho kje pomine, ovaj ne razbira ni sarkazam i ne ti e drugar.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.237
Поени од реакции
23.792
I dvajcata go sakame vlade!

Prestani da se pravdash na sekoj sho kje pomine, ovaj ne razbira ni sarkazam i ne ti e drugar.
Pojasnuvam Zoki, pojasnuvam za da nema zabuni oti gledam slabo se zapoznaeni so likot i deloto na Zoki.
Ne deka sum jas nesto cvekje za mirisanje, ali proliv ko tebe skraja da e ni jas ni dete moe :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom