Ф
Фил Ајви
Гостин
6. Сајтлер :pos2:
5. Dark King
Ок?
6. Сајтлер :pos2:
Moже јас , ќе ја имаш до вечер...Некој мене да ми направи?
(нудам анализа за возврат пет дена,откако ќе ја постира тој што ќе ја направи мојата)![]()
Тоа дека сим ѕвер, или по попзонато _zverСепак со ситуацијата се справи ѕверски...
фалафала:...а фала фала смајлито беше врв.
:Ц:(ти изгледа како да обожаваш конфликти)
Конеееечноооо некој да сфати, е фала ти за ова.не си емо во секој случај и не се жалиш дека животот ти е заебан.Во последно време некако се депресираш ама верувам дека тоа е период
свит: Мољим. it was my pleaseure.И на крај едно мое лично тенкју за актуелизирање на зборот тУжно.![]()
1. Тука да те поправам, не сум воопшто романтична и животот секогаш го гледам од потемната страна, па нијанса малку на посветла.1. таа е едно романтично девојче, гледа во животот секогаш од неговата убава , светла страна,
2.Сака да живее сопствен живот, кој го замислува како бајка со среќен крај , но кој за разлика од другите бајки нема случки кои можат да и го нарушат расположението.
3.Одговорна личност, секогаш работите кои ги врши, ги врши со ум и кај неа важи "три пати мери еднаш сечи".Никогаш не претерува и пази да не повреди некој близок и внимава таа да не биде црна офца во друштвото.
Е ако за тони те се губев помеѓу фудбал и играчница за тебе се губам помеѓу фудбал и музика.Деар по тапа ден немало одамна.Станувам сабајле и шо да видам се спрема за врнење ми стана јасно дека тапа ке биде денов што измина.А како да не биде тапа кога ја сред лето треба да учам за испит токму сега плус дождот надвор
Но не ги осудуваш луѓето поради тоа што се затоа што знаеш дека тоа е погрешно:nenene:.Значи не си полн со предрасуди...голем дел од мислењата и` се наоѓаат по теми кај што јас жив не би стапнал, или кликнал. Прозни искри бе.
Ај да резимирам и јас; сите Албанци ги направи лажговци и измамници.
Ти осудуваш некој врз основа на неговата етничка припадност, кажи ми, како си ти подобар од тој што го цитира?
Си тераш по свој пат и не ти е гајле многу за другите,нека си тераат работа они,ке си тераш и ти.Абе они као сакаат глава нека си искршат, се додека не те засега тебе е ок. Не се мешаш ако сметаш дека нема потреба од тоа.Ама ај, без предрасуди, како божем во ЕУ планираме да влеземе.
Си имаш предрасуди ти и си ги изразуваш онака јавно.Хомофоб ццц ....:nenene::nenene::nenene:Значи доколку размислуваш дека постојат добри и лоши последици секогаш гледај ја прво посветлата страна.Секогаш помага во создавањето на самодоверба и ублажување на чувство на вина.
Запамти.
Секогаш гледај ја посветлата страна
Знаеш да водиш конструктивен муабет,здраво размислуваш,реално (дури и премногу ладнокрвно) а и ставовите ти се на место ако ме прашаш мене.Особено за следново се согласувам...Иначе поздраф до тастатурните револуционери. Се надевам дека се вака јаки и у пракса. Вербално го поебаа абе цел форум. Затрудне форумов од нивните зборови. Сеа пазете се, ке раѓате црвено-жолти деца. Ко кечап и мајонез ке бидат целите. Со тастатура на мевот вградено. Така ке се хранат. Школо нема да им треба.