Процедура за изнајмување термин на тенискиве игралишта ???

Член од
1 јули 2010
Мислења
58
Поени од реакции
7
Дали знае некој да ми каже која е процедурата за да се изнајми термин на игралиштава за тенис што се наоѓаат по кејот на р.Вардар, дали треба нешто да се плати, дали треба со моја опрема, дали треба негде да се закаже и сл. ???

Г

Гучи

Гостин
Знам дека треба ти рекет да си носиш а они ти даваат топчиња :) А за термин незнам.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Па тие тениски игралишта ги градеа општините, под покровителство на Агенцијата за Млади и Спорт, а кој стопанисува со нив врска немам....

Еве ти Агенција за Млади и Спорт официјален профил на FACEBOOK ќе ти кажат они.
http://www.facebook.com/AMSMacedonia

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Не препорачувам тенис на жештиниве, напорна игра е, барем да не се претерува.

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.093
Дали знае некој да ми каже која е процедурата за да се изнајми термин на игралиштава за тенис што се наоѓаат по кејот на р.Вардар, дали треба нешто да се плати, дали треба со моја опрема, дали треба негде да се закаже и сл. ???
Има неколку тениски игралишта во Скопје, еве ти ја официјалната страна на АБЦ, телефон од Фалко, а има и други, Југ на пример во парк, најди телефон на нетов, (или на информации 188), ќе ти кажат и цени и се‘ друго што те интересира ;)

Член од
1 јули 2010
Мислења
58
Поени од реакции
7
Има неколку тениски игралишта во Скопје, еве ти ја официјалната страна на АБЦ, телефон од Фалко, а има и други, Југ на пример во парк, најди телефон на нетов, (или на информации 188), ќе ти кажат и цени и се‘ друго што те интересира ;)
Фала ти многу, баш после ке се јавам ке видам како се движат цените зошто сакавме со еден другар да играме, а иначе имаме рекети и топчиња, само мене ми беше за местото ;)

Г

Гучи

Гостин
Фала ти многу, баш после ке се јавам ке видам како се движат цените зошто сакавме со еден другар да играме, а иначе имаме рекети и топчиња, само мене ми беше за местото ;)
Ако дознаеш пиши тука и мене ме интересира.

С

Спенсер

Гостин
Цена е ~300денари од саат. значи по 150 од човек/ навечер на рефлектори е поскапо :) Ја играм или во Форца или Евросет- зајчев рид. добри се :)

Член од
1 јули 2010
Мислења
58
Поени од реакции
7
Фала многу спенсер, етее мене не ми текна за евросет, братучед ми тренираше таму долго време ама не знаев дека можат да се изнајмат терените :unsure:

Значи еве за тие што се заинтересирани !!!
Цена за саат време во Евросет преку ден е 300 ден, а навечер после 8ч го пуштаат рефлекторот и е 500 ден, топчиња тие даваат, а рекети вие треба да си обезбедите (Ако немате се доплаќа 100 ден)

Kajgana Shop

На врв Bottom