Процедура за изнајмување термин на тенискиве игралишта ???

• Креатор на темата Креатор на темата Marko.K
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
1 јули 2010
Мислења
58
Поени од реакции
7
Дали знае некој да ми каже која е процедурата за да се изнајми термин на игралиштава за тенис што се наоѓаат по кејот на р.Вардар, дали треба нешто да се плати, дали треба со моја опрема, дали треба негде да се закаже и сл. ???

Знам дека треба ти рекет да си носиш а они ти даваат топчиња :) А за термин незнам.

Па тие тениски игралишта ги градеа општините, под покровителство на Агенцијата за Млади и Спорт, а кој стопанисува со нив врска немам....

Еве ти Агенција за Млади и Спорт официјален профил на FACEBOOK ќе ти кажат они.
http://www.facebook.com/AMSMacedonia

Не препорачувам тенис на жештиниве, напорна игра е, барем да не се претерува.

Дали знае некој да ми каже која е процедурата за да се изнајми термин на игралиштава за тенис што се наоѓаат по кејот на р.Вардар, дали треба нешто да се плати, дали треба со моја опрема, дали треба негде да се закаже и сл. ???
Има неколку тениски игралишта во Скопје, еве ти ја официјалната страна на АБЦ, телефон од Фалко, а има и други, Југ на пример во парк, најди телефон на нетов, (или на информации 188), ќе ти кажат и цени и се‘ друго што те интересира ;)

Има неколку тениски игралишта во Скопје, еве ти ја официјалната страна на АБЦ, телефон од Фалко, а има и други, Југ на пример во парк, најди телефон на нетов, (или на информации 188), ќе ти кажат и цени и се‘ друго што те интересира ;)

Фала ти многу, баш после ке се јавам ке видам како се движат цените зошто сакавме со еден другар да играме, а иначе имаме рекети и топчиња, само мене ми беше за местото ;)

Фала ти многу, баш после ке се јавам ке видам како се движат цените зошто сакавме со еден другар да играме, а иначе имаме рекети и топчиња, само мене ми беше за местото ;)
Ако дознаеш пиши тука и мене ме интересира.

Цена е ~300денари од саат. значи по 150 од човек/ навечер на рефлектори е поскапо :) Ја играм или во Форца или Евросет- зајчев рид. добри се :)

Фала многу спенсер, етее мене не ми текна за евросет, братучед ми тренираше таму долго време ама не знаев дека можат да се изнајмат терените :unsure:

Значи еве за тие што се заинтересирани !!!
Цена за саат време во Евросет преку ден е 300 ден, а навечер после 8ч го пуштаат рефлекторот и е 500 ден, топчиња тие даваат, а рекети вие треба да си обезбедите (Ако немате се доплаќа 100 ден)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom