Професионална шминка

plaslivka

the princess of virginity
Член од
5 февруари 2009
Мислења
170
Поени од реакции
7
Znaci se blizat maturskite veceri pa sakam da bidam nasminkana ubavo iako nikogas ne sum bila nasminkana profesionalno.Se vrtat iminja niz gradov za poznati sminkeri kako Dadar, vladimir georgiev,i neznam uste koi drugi , pa zenski imate li soveti , iskustva. spodelete gi so nas .Neli vo vrska so sminkanjeto na ovie luge ,moze i sliki ako imate nekoj primer ,pozz najgolem:back:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Вака, јас за матура се шминкав кај Дадар и бев презадоволна и вредеше дефинитивно. Е сега си бев прилично чудна сама на себе, ама тоа е затоа што не се шминкам воопшто, односно речиси никогаш не се шминкам. Навистина услугата беше на високо ниво, а и самиот Дадар ме воодушеви со неговата комуникативност, љубезност. И кога друг пат би имала потреба од професионална шминка за било што, дефинитивно повторно би отишла кај него.

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Гледав јас едни слики од една дргарка на сестра ми која се шминкала кај Дадар и морам да кажам прекрасно беше нашминкана, ама да ја видев пред и по шминката тешко дека ке ја познаев дека е истата сепак прашање на вкус е како ке се нашминкаш

plaslivka

the princess of virginity
Член од
5 февруари 2009
Мислења
170
Поени од реакции
7
Nemozam da najdam na internetov sajtovi na poznative sminkeri , nekoja pomos od vas????

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Nemozam da najdam na internetov sajtovi na poznative sminkeri , nekoja pomos od vas????
Еве ти линк со сите пријавени шминкерници:) линк

Еве ти и од Дадар податоци а нема свој веб
Мое Студио
Јосиф Јосифовски Свештарот 38, Скопје , (02)3222922
email: dadar_01@yahoo.com

*LittLe heart*

*најубави очи-ЗЕЛЕНИ*
Член од
14 јануари 2008
Мислења
751
Поени од реакции
289
Владо Георгиев исто така многу убаво шминка и шминката не те прави многу различна, она да не личиш на себе.Само една замерка имам како сите исто да ми ги шминка ама барем убаво шминка:pipi:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
“ESSENCE hair&make up studio” организира курсеви за шминка. Од теорија во студио, преку пракса на сетови, снимања и фото сесии, студентите ќе научат како да прават живи креации со make up и создавањње на уникатен стил. Преку курсот, студио Essence ќе даде можност на најуспешните студенти да ја продолжат работата како асистенти во Hair and Make up Studioto Essence. Оформувањето на групата е веќе во тек, часовите ќе се одржуваат во просториите на студиото Essence. Повеќе информации на (02)3179500 и 078 230 130

Со почит,
Љупка Арсовска
ESSENCE hair&makeup studio

Член од
2 јули 2009
Мислења
340
Поени од реакции
395
За професионална шминка морам да го пофалам Дадар. Само еднаш ме има нашминкано и стварно е голем професионалец.

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
А како се движат цените кај Дадар на пример.
И дали некој бил во студио ин дали е задоволен,да сподели искуство?

Член од
10 февруари 2010
Мислења
92
Поени од реакции
6
2000 е шминката кај Дадар. Се имам шмианкано кај него и сум презадоволна.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Moра да признаам дека не ми е тема на интерес, ама сите девојки што сум ги видел на спот, нашминкани од страна на Дадар изгледале феноменално, поготово Катерина во ова видео..ја направи уште поубава него што е :)

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Moра да признаам дека не ми е тема на интерес, ама сите девојки што сум ги видел на спот, нашминкани од страна на Дадар изгледале феноменално, поготово Катерина во ова видео..ја направи уште поубава него што е :)

Нема јака цура од екраниве што не ја знаеш :)

Он топик, премногу скапо е тоа бе 2.000 што за една вечер?

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
премногу скапо е тоа бе 2.000 што за една вечер?
И јас истото го викам со тие 2000 ке купат девојките цел несесер шминки за пола година да им трае! А не за една вечер.....али и ја не ги свакам како им се дава пари...треба само малку креативност и сами ке се средат.....
А едино подржувам професионална шминка(али зависи кај кого) за на свадба или некој битен настан ! За искачање у град ми е смешка што плакаат девојкиве:LOL:

Kajgana Shop

На врв Bottom