тоа само оџата знае друг никој не знаеЈа само да прашам за шо го демолираа Скопје?
Епа ја не сум крив што на форумот има самобендисани тикви...тоа ти е, ја давам иницијатива за spreadthetruth после 2-3 мислења ти ми го копираш постот и првичниот успех си го препишуваш за тебе. Ама штета ти остана само fail-от.Онда не си ја научил лекцијата.
За воа си у право, Pax Romana, Pax Otomana, само кога странска сила ќе владее на овие простори на Балканот ќе има каков-таков мир.да ти е*** и демократија и све,протестирале се истепале вчера една група,денес друга група,секој ден се тепа во име на демократијата
златен хитлер или клети турчин само на овие простори,ете или тито мудри нека биди......овие племиња овде не се да ги отпуштиш од ланец да живеат и се развиваат сами од себе
Баш на тој трик сами се фаќаме, децата албанци шо тепаат деца македонци имаат име и презиме и одговараат лично за постапките, тие не се пример за целиот албански народ, додека полицијата ја претставува Република Македонија и одговара за постапките на владата. Значи полицијата има командант и пратенициве на ДПА конкретно имаат против кој да протестираат и да се бунат. Како македонска партија ќе го бојкотира собранието против некое лице А.Б, тоа е физичко лице ништо посебно.Јас да се изјаснам прво не сум националис и не мразам албанци.
НО мислам дека албанците стварно претеруват политиката и од двете страни ствара запалени глави.
Дали знаат да има народ кој после 6 убиства на деца не реагира,еве вчера имаше протести на македонци ниедна македонска партија не реагира а денес ДПА на пример вели се тепат албански деца во Скопје а тие деца запалија пола Скопје.
А двете мекедонски деца денес претепани во Непроштено не ли се луѓе за нив ниедна македонска партија не излегува да реагира.
Јас мислам поголемо понижување на мнозински народ од малцинство нема во светот освен нашиот случај.
Таке ќе е се додека владее мизерија во државава до тогаш ќе се натрпеваруваме кој на кој повеќе понижил во последните 10 години ни водат 10-0
Каде со вакви фаци напред, иди убиј се, успех, fail за убиство на децаЕпа ја не сум крив што на форумот има самобендисани тикви...тоа ти е, ја давам иницијатива за spreadthetruth после 2-3 мислења ти ми го копираш постот и првичниот успех си го препишуваш за тебе. Ама штета ти остана само fail-от.
Нека идат у курац и ич нека не се враќаат. Што оној што ќе го палеше собранието со упаљач , и една од нив што бараше кече да носат нашите војници . За такви гадови што има да ги жалам . Ич нека не се враќаат. Тоа треба со Устав да им се забрани Рамковни да имаат свој пратеници. Како рак се кај влезат матер ебаваат.http://press24.mk/story/makedonija/dpa-go-napushti-sobranieto-policijata-apslea-i-tepala-samo-albanci
ДПА го напушти Собранието - полицијата апслеа и тепала само Албанци - See more at: http://press24.mk/story/makedonija/dpa-go-napushti-sobranieto-policijata-apslea-i-tepala-samo-albanci#sthash.nXERN1lr.dpuf
ДПА го напушти Собранието - полицијата апслеа и тепала само Албанци - See more at: http://press24.mk/story/makedonija/dpa-go-napushti-sobranieto-policijata-apslea-i-tepala-samo-albanci#sthash.nXERN1lr.dpuf
Ист си ко нив, он ја дал идејата дајте му златен венец! Моронизам, иди уби се, убиј се што побргу. Колку ситна душа во што гледал он успех и фејл засрами се! На ти и пиедестал, цвеќе подоцна, ситна душа!Зборувам за пропаганда не за убиства, тикво самобендисана.
Лица како Хитлер, Сталин и сл. се единствен лек за ваквите непокорливи планински племиња ...Хитлер имаше добра замисла,само штета што малкумина ја разбираа !!
Не сериозно не ми е јасно. Да го демолираш Скопје од кур ќејф треба да си само борец за човекови права.тоа само оџата знае друг никој не знае
само тебе ти го објавилеСамо јас пишав на Сител. Тапа сте.