Протести против поскапувањата на струјата, парното, бензинот...животот! [вторник, 18 ч.]

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Па ти не си ги забележал ама јас да и затоа после немам војла да одам понатаму.Плус ова го слушнав од братучед кој бил таму луѓе наголемо почнале да се фалат и да викаат:готови се и дуи им откажува ќе паднат.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Па ти не си ги забележал ама јас да и затоа после немам војла да одам понатаму.Плус ова го слушнав од братучед кој бил таму луѓе наголемо почнале да се фалат и да викаат:готови се и дуи им откажува ќе паднат.
:pos:
А ти сирот изгорен дека ке паднеле КАКО ТОА ДА ПАДНАТ кај го има тоа ?

Член од
20 септември 2011
Мислења
8.146
Поени од реакции
8.544
Conscia mens recti famae mendacia ridet.
Кој ја знае вистината се смее на лажните гласини.
Постоењето на Регулаторната комисија е предвидено со Законот за енергетија. Според Законот, тоа требало да биде независен Орган кој нема да зависи ниту од законодавната ниту од извршната власт, наводно на тој начин ќе можеле најдобро да делуваат за да граѓаните имаат најефтина енергија . Така да ниту Собранието ниту Владата не можат да ги сменат.
Меѓутоа Регулаторна се изроди во нешто сосема друго. Наместо да служи во интерес на граѓаните, таа служи во интересна претпријатијата кои наводно ги котролира и тука е основниот проблем.
Така да тие што барат во постапките на Регулаторна нешто друго очигледно не се упатени во Законот за енергетика

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.840
Прилеп the same shit. Плакатите ги лепеа, антивладино беше максимално и назад :) То е лошото што ниту еден протест не можи да помини без политика, онака чисто граѓански. Мора да се замешаат мамата, која иронија.

Ron0n

The Mercedes Guy
Член од
16 август 2009
Мислења
351
Поени од реакции
198
Кога е следен протест? Дали го има секој вторник од 18ч? Криво ми е за денес што касно дознав, ама сакам да одам на следниот.

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Еве Toni нека каже во Тетово дали немало членови на опозиција???

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.927
Поени од реакции
12.499
Не ми е јасно што ви е толку чудно тоа што ездеез замешале прсти, опозиција се јебига им одговара да ја искористат смрдеата од го*ната што ја серат властодршците (знани и не знани)!?

Чудно е тоа како успеваат толку силно, умешно и долго да ги држат луѓето поделени и омразени (без разлика на која странка припаѓаат), така што без разлика кој серел врз нив обавезно една страна ужива и ја подржува смрдеата.
Е јас сакам да ја научам таа прекрасна уметност!

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Еве Toni нека каже во Тетово дали немало членови на опозиција???
Стварно ве разбирам и се тоа фино не ви одговараат протести во филмот розите цветаат, али немој те молам оваа тема да ја труеш со глупости од овој тип. ЕЈЈЈ го виде ли Мишо има партиска книшка и стоел во протестот голем ТИТ ако биле на протест, кога протестот е граѓански!

Kajgana Shop

На врв Bottom