Протести низ Македонија (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Стварно? Тоа ти е основа да ме дисквалификуваш? Толкава огромна грешка и после ништо што ќе кажам не се важи? Како прво, веднаш реков дека е во МВР или во Телеком, а се` уште стојам на тоа дека и да стои во МВР/ДБК, МОРА ДА БИДЕ ПОВРЗАНА СО ТЕЛЕКОМ. И не е битно каде е, вие ме вовлековте во тоа натегање за небитна ситница и сега го користите тоа да ме направите безмалку нездрав. Ван Мојте ќе се гордее кога ќе му поднесете извештај.
:facepalm:

Член од
21 ноември 2012
Мислења
1.174
Поени од реакции
744
Со две кофи лепешки по општина Битола. Нај Нај најоргиналниот народ во цела држава.
Неможат да пишат кривични, колку шо можиме народ да се собереме. Храбро до крај..

Ако падни Дпмне во Битола, а ќе падни зошто ненормално е голема омразата кон двојче и дпмне, одговорот ви е јасен каков ќе биди резултатот во цела Македонија. Битола е најголемо мерило за тоа.
Во Битола шарените немаат поддршка. Едвај 100 души се собираат и тоа ретко. Битолчани им го вријат, ништо чудно ако наредниве денови им се соберат пред домовите на шарените

Член од
19 март 2013
Мислења
825
Поени од реакции
601
Секогаш правите така кога немате аргументи, удри на лични напади или во случајов дефокусирање.

Еве на Марс била опремата. И што докажува тоа?

D

Darko_ufo

Гостин
Стварно? Тоа ти е основа да ме дисквалификуваш? Толкава огромна грешка и после ништо што ќе кажам не се важи? Како прво, веднаш реков дека е во МВР или во Телеком, а се` уште стојам на тоа дека и да стои во МВР/ДБК, МОРА ДА БИДЕ ПОВРЗАНА СО ТЕЛЕКОМ. И не е битно каде е, вие ме вовлековте во тоа натегање за небитна ситница и сега го користите тоа да ме направите безмалку нездрав. Ван Мојте ќе се гордее кога ќе му поднесете извештај.
Ајде без тоа безмалку... Инаку уште немаш објаснето како Педерушевски влегол како шериф у сред ДБК и им кажал ''слушајте пички од денес вие на мене ќе ми одговарате, местете го Мјалков и Груевски за прислушкување и за ова ни збор на никој!''[DOUBLEPOST=1464998777][/DOUBLEPOST]
Секогаш правите така кога немате аргументи, удри на лични напади или во случајов дефокусирање.

Toa дека била на Марс ти кажа гатачката на Грујо? Таман кога Нептун влегол во сенка на Меркур преку темните сили на Црпко се појавил Педерушевски во сон и кажал дека сите ги прислушкува, ова ако не е доказ за Зврлевски не знам што е.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287

Докажува дека опремата е во убк, таму главен шериф беше мијалков.

Сеа јасно ти е?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
Во Битола шарените немаат поддршка. Едвај 100 души се собираат и тоа ретко. Битолчани им го вријат, ништо чудно ако наредниве денови им се соберат пред домовите на шарените
Оти не ми одговараш за ГДОМ и Пандов? :icon_lol:

Член од
19 март 2013
Мислења
825
Поени од реакции
601
Инаку уште немаш објаснето како Педерушевски влегол како шериф у сред ДБК и им кажал ''слушајте пички од денес вие на мене ќе ми одговарате, местете го Мјалков и Груевски за прислушкување и за ова ни збор на никој!''
1. Во минатото им бил претпоставен и знае тајни за нив, можеби и заедно биле во „бизниси“
2. Им понудил пари
3. Чадорот ги врбувал секој посебно и тие само соработувале

Џабе што е шериф кога заменикот шериф (или заменикот на заменикот) е поткупен.

D

Darko_ufo

Гостин
1. Во минатото им бил претпоставен и знае тајни за нив, можеби и заедно биле во „бизниси“
2. Им понудил пари
3. Чадорот ги врбувал секој посебно и тие само соработувале

Џабе што е шериф кога заменикот шериф (или заменикот на заменикот) е поткупен.
1. Во светот на бајките веруваат децата.
2. Во светот на бајките веруваат идиотите.
3. Чадор е алтка која служи за заштита од дожд.

Или со други зборови купуваш кола ја возиш 6 години правиш сообраќајка и викаш крив е Педерушевски он ми ја продаде колата, сигурно кочниците он ги заебал или дошол додека била паркирана и ја саботирал, сепак он ја знае најдобро ја возел доста долго или колата соработувала со него или па цердата ја врбувала.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Инаку правев муабет со луѓе кои не се ДПМНЕ и секогаш за политика го плукаат, но сега се многу настрвени кон шарените. Кога прават овие протести со шарање и со блокирање раскрсници го поминаа прагот на толеранција кај неопределениве, така да многу пати ги нарекуваат гној и педерлана. Како не сваќаат овие шарениве дека со нивните постапки и неопределените кои се против криминалната структура на ДПМНЕ, а кои беа потенцијални гласачи на СДС почнаа лека полека да ги губат, а ако веќе не ги и изгубија.[DOUBLEPOST=1464983458][/DOUBLEPOST]

Аха како да не. За дневници и шарање одма ќе дојдат без да ги викнеш.
Да бе, сите гласачи кои не беа определени сега се за Вмро и сакаат да продолжи крадењето. Јас иначе секој ден сум на протест и не ми дал никој пари. Ти демек знаеш дека примаат пари, ако му веруваш на Мирка тогаш добро.
Нема врска што пишуваш. Во Битола може да настрадаат само оние од Гдом што се срамеа тогаш да излегуваат на контрапротест. Им го вриеле бе, што не ќе прочиташ.

Член од
21 ноември 2012
Мислења
1.174
Поени од реакции
744
Да бе, сите гласачи кои не беа определени сега се за Вмро и сакаат да продолжи крадењето. Јас иначе секој ден сум на протест и не ми дал никој пари. Ти демек знаеш дека примаат пари, ако му веруваш на Мирка тогаш добро.

Нема врска што пишуваш. Во Битола може да настрадаат само оние од Гдом што се срамеа тогаш да излегуваат на контрапротест. Им го вриеле бе, што не ќе прочиташ.
Сега проверив, пред недела две тоа веќе се случило, го ишарале домот на водачот нивни што се расфрлуваше со банкнотите Чулаковски, протестирале и пред домот на другиот водач Балтовски. Двајцата биле членови на соросовото здружение "За почист воздух во Битола" ЗНачи пак сорос :pos:

M

mar30

Гостин
Лелееее ова со гатачицата беше врв,уше Иван исцелител и Карло бос фалат...

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
A кај реков јас дека се за ДПМНЕ. Ај прочитај го убаво мојот пост. Или читаш она што само тебе ти одговара. Јас не им верувам многу ниту на Мирка, ниту Миленко, ниту Јанко, туку знам, одредени луѓе кои зимаат дневници. И прошлата година кога киснеа пред Влада, знам луѓе кои се фалеа дека си зимаат по 1000рче, само не ми кажаа дали од ден или неделно. Плус им носеле и сендвичи и алкохол бесплатно во шаторите.

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Море смугре, ти мене ќе ме учиш каква е состојбата во Битола?? Лицето на двојче несакат на сон да му го видат. Преголем е гневот на битолчани, најголемите вмровци се крајно разочарани од Груевски и Дпмне. Битола повеќе не е вмровски град, помирисе со тоа.
Можеш да ми попуваш за др места, ама за Битола не. Знам како диши.
Со битолчани неможи да се манипулира, или си, или не си. Современи модерни луѓе, лагите на куририте ни малце не поминуваат, јас тоа ти го гарантирам.

А дека нема поддршка, исто така можеш да шириш на луѓето од твојот штаб.
Од крај до крај на шеталиште, под услови на друг режим (Да,да убаво прочита). Многу не излегуваат и останауваат дома поради стравување за своите работни места, што незначи дека нема да излезат тогаш кога е најпотребно.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom