- Член од
- 13 јули 2009
- Мислења
- 902
- Поени од реакции
- 123
Napagacite na ovie 14 deca sto bea ?Да а? Викаш Македонците имале проблем со Албанците?
Не знам дали си знаел, ама во Македонија живеат и други малцинства. Како тоа никој нема проблем со нив? Еве јас не сум Македонка, цел живот сум опкружена со Македонци, па никој бе Генти нит ме претепал, нит ме репресирал на било каков начин, нит па монтирал случаи. Се прашувам зошто..
Во Македонија доаѓаат и луѓе од целиот свет, некои на одреден временски период, некои остануваат засекогаш. Дали си слушнал некој Англичанец, Шпанец, Французин или црнец да биде претепан или малтретиран од Македонци само заради националноста или расата?
Ја не сум слушнала таква работа, напротив сите имаат пофални зборови за гостопримливоста на македонскиот народ. Заклучокот е јасен - немаат проблем Македонците, туку Албанците имаат проблем со сите што не се Албанци и не ја делат нивната кауза за голема Албанија. Впрочем еден твој сонародник на истава тема, само неколку страни поназад јасно и гласно си кажа дека
Ако ништо друго си беше искрен и не глумеше жртва, за разлика од тебе и Дарданиа и Принцот.
Albanci ?
http://www.youtube.com/watch?v=KqjOrTVyP6s
Kazi mi kade slucuvalo nesto slicno niz celiot svet ?
Za Evropa da ne zborime ..
I ne e vistina deka samo Albancite imaat problem u MK , tuku i zatoa sto se Albancite i naj ponizeni u ovaja Drzava .