?
..........
Гостин
Иако самиот си свесен дека кажуваш невистини, очекуваш некој да поверува на твоите постови, ако албанците се угнетувани во оваа држава, наброј ми една друга држава во светот каде што албанците уживат поголеми права? доколку не постои таква тогаш ќе мора да се согласиме дека токму оваа држава е онаа каде што албанците уживаат најголеми права....нели според здрава логика...Napagacite na ovie 14 deca sto bea ?
Albanci ?
http://www.youtube.com/watch?v=KqjOrTVyP6s
Kazi mi kade slucuvalo nesto slicno niz celiot svet ?
Za Evropa da ne zborime ..
I ne e vistina deka samo Albancite imaat problem u MK , tuku i zatoa sto se Albancite i naj ponizeni u ovaja Drzava .
За тие тепаните во автобус напагачите добија соодветни казни, дали добија соодветни казни оние кои тепаа неалбанци по автобуси и насекаде низ Скопје, дали добија соодветни казни двајцата членови на навивачка група од Тетово кои нападнаа цивили и повредија полицаец? каква е казната за напад на овластено лице?
Настрана тоа се муабети за мали деца и малоумни восрасни, секој нормален кој сака да просперира во едно општество би осудил секаков вид на насилство врз било која група на грагани од истото општество, не заради тоа што така налага религијата или моралните и човечки вредности, пред се заради тоа што ако самиот подржува насилство и ги брани и охрабрува насилниците, автоматски станува дел од нив, и потенцијална мета на другата група на насилници.....а такви илјадници видовме на протестите, кои не се штедеа во покажување на својата некултура нецивилизираност и агресивност...
Можеш да прочиташ мои постови по форумов каде јасно и гласно сум се залагал за соживот и еднаквост помегу секој поединец во општеството, како „неверник“ ниту ми значат ниту ми сметат религиите, но доколку истите повикуваат на убиства на неверниците и на сите кои не се дел од нивниот психопатски филм во болните и заостанати глави, исто поврзани со симболот и одбележјата на радикалниот ислам и албанското знаме кое во Македонија го користат албанските македонци и самите се стават во ист ќош тогаш јас сум засегнат и имам право да се бранам од истите и да ги наречам монструми и радикални психопати...
Лагите кои ги пишувате тука на форумов не се само лаги во очите на македонците, тоа се лаги во очите на секој нормален човек на планетата земја.